TBI Bank


Условия на промоцията:
•    6 или 9 месечен срок на изплащане
•    Първа вноска на касата в магазина
•    0% лихва, 0 лв. такси, 0% ГПР
•    Период на промоцията 01.03.2016 – 30.05.2016 г.
Предложението е валидно за избрани стоки в магазините на Nitea.
Пример:
При цена на стоката 1000 лв. и шест месечен срок на изплащане, клиента заплаща първа вноска в размер на 166.66 лв. на касата в магазина и пет равни месечни вноски по 166.66 лв. към TBI Bank. Обща дължима сума 1000 лв., ГПР към 01.06.2016г. - 0%

Поръчай онлайн сега!

Ежедневно се сключват договори за кредити, които са необходими на хората да покриват своите нужди. Както със сигурност знаете добре, в наши дни доста хора нямат достатъчно пари, за да си купят собствено жилище. В резултат на това те теглят заеми от банка, която им отпуска нужната сума в замяна на ипотекиране. Една от най-известните и популярни кредитни компании е TBI Credit, която е добре позната на огромен брой потребители. Предлаганите от нея оферти са изключително изгодни и напълно отговарят на финансовите възможности на клиентите. Благодарение на възможностите за разсрочено плащане вие може да вземете дограма на изплащане, както и редица други неща, от които всеки има нужда в своя бит и ежедневие. Естествено, при отпускането на кредит има някои подробности, които е добре да знаете. Това е например стойността на максималната сума, която може да ви бъде отпусната, както и необходимите за кандидатстване документи. Също така кандидатстващите лица трябва да са навършили определена възраст, в противен случай няма как да получат желания от тях кредит. Възможно е да намерите кредитни калкулатори в нета, които може да изтеглите напълно свободно. Така ще научите интересуващите ви неща, а също така ще изчислите дали е по силите ви да изплащате конкретния кредит. В случая с TBI Credit имате възможност за разсрочено плащане от 3 до 36 месеца. Това определено е изгодно, защото дава възможност на всички да си направят съответните сметки, което пък намалява до минимум риска от попадането в неприятни ситуации, свързани с недостиг за покриване на месечната вноска.

Те позволяват за максимално кратък срок от време – например 20 минути, да получите пари, с които да покриете внезапно възникнали нужди. Например може автомобилът да закъса по време на път за работа, а това определено е много неприятно за всеки. Има вероятност точно в момента да нямате в себе си необходимите пари, с които да платите на пътна помощ или на техниците от сервиза. Разбира се, първата реакция на всеки е да звънне на свой близък или приятел и да поиска от него нужните пари. Докато обаче той пристигне, вие може да се сдобиете с тях бързо и лесно. Парите от бързите кредити се дават веднага в брой, което е още едно тяхно предимство. Ако пък решите да теглите по-голяма по стойност сума, това обикновено означава, че жилището ще се ремонтира или пък че ще купувате нов автомобил. За каквото и да са ви необходими парите, TBI Credit ще ви ги осигури при максимално добри условия.Така кредитът, който трябва да изплащате, няма да ви принуди да ограничите рязко своите харчения поради високата стойност на вноските. Днес има редица изгодни и напълно в разрез с финансовите възможности на клиентите кредити, които им помагат много в изплащането на различни неща.

Що се отнася до необходимите документи за кандидатстване, трябва просто да представите лична карта и искане за финансиране. То се попълва от консултанта в магазина, което пък определено спестява време на потребителите. Макар и вероятно не толкова сложни, доста хора не са добре запознати с подробностите около попълването на формуляри и молби. Това е работа на консултантите и служителите в банката, които имат нужните компетенции да ви разяснят всички детайли на сключения от вас кредит. С TBI credit са добре запознати много от потребителите, които поради една или друга причина имат нужда от кредит. Като всички останали и те търсят възможно най-добрите предложения, които да не налагат непосилни рестрикции от заплатите им. За кредит там могат да кандидатстват както юридически, така също и физически лица. Всички тези неща е полезно да прочетете или пък да се информирате за тях от свой познат, който вече е сключил кредит и е добре запознат с всички условия. По този начин почти няма вероятност да бъдете подведени поради незнание или да пропуснете важен детайл, който за едни е изгоден, а за други – не чак толкова. Ти Би Ай кредит е доказана кредиторска компания, вероятно една от най-известните както в страната, така и навсякъде по света. При кандидатстване за кредит също така може да внесете първоначалната вноска, което обаче е изцяло по желание на клиента. Всъщност доста от тях, стига да имат в себе си необходимите пари за вноската, ги плащат още при сключването и така поне за първия месец не трябва да отделят пари допълнително.

В наши дни има много компании, към които бихте могли при необходимост да се обърнете за кредит. Всички те се стремят да предложат на своите клиенти максимално добри условия, с които да им гарантират коректност и честност. TBI Credit е една от тях и безспорно е доказала своето име и авторитет. Всеки, който се нуждае от кредит, който да е достатъчно добър и изгоден за него, може да погледне предложенията в сайта на компанията. На изплащане се взимат дограма, телевизори, компютри – въобще всичко, което е необходимо за хората. Благодарение на изгодните кредитни условия вие със сигурност не само, че няма да изпаднете във финансови затруднения, но и сами ще усетите ползата от тях. Вероятно много хора първо искат пари назаем от своите близки, но когато става дума за порядъка на по-висока сума, има вероятност и самите те да не са в състояние да им услужат. Ето защо единственият възможен вариант остават кредитните компании, които всеки ден се сдобиват с нови клиенти. Закупените от вас неща на изплащане често нямат висока лихва и така вие плащате съвсем малко повече от първоначалната цена. От кредити се нуждаят както млади хора, например за да отидат на бригада, така също и много по-възрастни от тях. Компанията TBI Credit по всяка вероятност ви е добре известна, особено ако се интересувате от различните предложения за кредити. Съвсем естествено всеки търси възможно най-изгодния такъв, който да не е прекалено непосилен за заплатата, която получава. Ако попаднете на изгодно предложение, незабавно се възползвайте от него.

Най-четено
  • Монтаж на  пвц дограма

    Много фирми извършват монтаж на пвц дограма, което е добре за всички клиенти. Преди години предлага...

  • Алуминиева или пвц дограма

    Изборът на подходяща дограма за дома или офиса несъмнено е труден, защото е необходимо тя да се вп...

  • Ремонт на ПВЦ дограма

    Нитеа е фирма, която освен многобройните услуги предлага и ремонт на пвц дограма. Понякога вашата П...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!