KMG


Структурата на профила е такава, че не позволява изгаряне или деформация, а също така дограмата е нечувствителна към околната среда – не съдържа олово, не позволява да се задържа вода, петна и прах. Без съмнение KMG е добро решение за вашия дом, който със сигурност ще стане по-комфортен и уютен. Поръчай онлайн сега!

Безспорно всички хора искат възможно най-доброто по отношение на своите врати и прозорци. В почти всички жилища има монтирана дограма, която да осигурява качествена и трайна топлоизолация и шумоизолация благодарение на своите характеристики. Също така е вярно обаче, че на пазара всеки ден се регистрират нови фирми и производители, като всички те искат да привлекат възможно най-голям брой клиенти на своя страна. Това определено често затруднява потребителите при техния краен избор и следователно те трябва да бъдат много внимателни преди вземането на окончателно решение. Необходимо е сериозно да се проучи пазарът и дали избраната фирма е с доказано и утвърдено име. Продуктите KMG със сигурност са добре познати на много хора, които се интересуват от пазара за дограма. Профилът се произвежда по съвместен проект на три фирми – австрийска, немска и българска, като последната е Алтест. Производствената база се намира в град Бургас, а дограмата отговаря на Европейските стандарти за блясък на повърхността. От нейното тестване е доказано, че тя дава отлични резултати при нагряване, влажност и шумоизолация. Огромно значение има двойният уплътнител, а също така и специалните отводнителни отвори. Профилите издържат на сериозни промени и нямат нужда от боядисване и поддръжка, което е още едно убедително доказателство за тяхното високо качество.

Профилите са защитени от атаката на различни вредни вещества като киселини, основи и соли. Освен това са защитени и от захабяване. Издържливи са и на корозия в случаите, когато се употребяват в условия с висока температурна влажност. С характерния за тях невибриращ материал и термично монтираните ъгли, драстично намаляват външния шум. Ето защо не се колебайте да изберете продуктите на KMG и по този начин ще осигурите максимално дълготраен уют и комфорт във вашия дом. Няма никакво съмнение, че именно към това се стремят всички хора, но често не успяват да го постигнат, като това до голяма степен се дължи на прибързания избор. Разнообразието от продукти на пазара често има обратен ефект – вместо да улесни потребителите, това ги затруднява неимоверно много. Така че в много случаи те поръчват неподходящи профили, които не се вписват добре с интериора в жилището. Това определено е неприятна ситуация, защото често за отстраняването на този проблем се налага демонтаж на дограмата, а това е свързано с харченето на още пари. Ако обаче изберете KMG много скоро ще разберете, че именно това са идеалните и най-добри профили за вашите врати и прозорци. Издържливостта им срещу променящите се условия и обстоятелството, че не се разяждат от киселини и основи, ги прави качествени във всяко едно отношение. Вероятно много от вас ще се съгласят, че е по-добре да платят малко повече пари, но за сметка на това да осигурят възможно най-дълготраен комфорт за дома. Нещо повече, наличието на качествени врати и прозорци в стаите определено говори за добър вкус и стилност.

Профилите KMG, както вероятно знаят много от потребителите, са масово предпочитани и продавани на пазара. Има редица произведени профили с тази марка, които вече са добре познати на хората. Например профилът Prelude е 4-камерна ПВЦ система, с която българската фирма Алтест – пратньор на австийската и немската – стартира първо именно с разработването на тази система. Тя вече отдавна се е наложила и доказала своите безспорни качества, като е едно от най-предпочитаните решения, които избират строителните фирми и предприемачи за жилищни сгради и кооперации, а така също и за офис помещения, детски градини, болници и други. Произведените прозорци от тази серия могат да намалят с до 37% загубата на енергия в помещенията, което фактически прави тази система ефикасно и качествено решение за всички клиенти. Направените тестове за коефициента на топлопреминаване в независимата лаборатория на немски институт показват недвусмислено високите топлоизолационни качества на системата Prelude, разработена от KMG. Всички профили са устойчиви на дъжд, вятър и прах, както и срещу внезапни и резки промени в околната среда. Устойчивостта им на корозия в помещения с висока влажност, за която вече стана дума, е безспорно един от най-добрите техни показатели. Друга устойчивост, не по-малко важна, е тази срещу УВ-лъчите. Безспорно всеки от вас знае за тяхното вредно влияние, което излъчват. Ако изберете KMG, вие със сигурност ще направите успешна крачка към създаването на домашен уют и комфорт, към които всички се стремят. Самият факт, че фирмата е с доказани име и авторитет на пазара е повече от убедително доказателство, че няма да се разочаровате от вашия избор.

Друга система, разработена от тази фирма, е Prestige. Тя е 6-камерна ПВЦ система, която се характеризира с още по-добър дизайн, топло – и шумоизолационни качества. Тази нова система е предназначена за различни помещения – както за такива със северно изложение, така също и за държави с по-студен климат. Такива държави са например Русия, Украйна, Сибир, Молдова и други. На клиентите се гарантират профили с отлични качества, тъй като в редица независими лаборатории са направени огромен брой тестове относно коефициента на свиваемост на профила, което е от особено значение за страните, намиращи се в по-студен климатичен пояс. Освен че е тестван коефициентът на свиваемост, също така е проверен и този на топлопреминаване. По отношение на специално изработените отводнителни канали, те не позволяват на водата да проникне в профила и това да доведе до образуването на влага и конденз. Така KNG определено е оптималното и най-добро решение за вашите врати и прозорци, благодарение на което жилищният интериор веднага ще се промени в положителна насока. Добрите топло и шумоизолация са от първостепенно значение за всички хора, защото по този начин през зимата в жилището ще е достатъчно топло, а през лятото – достатъчно прохладно. Що се отнася до шумоизолацията, тя също играе ключова роля за комфорта в дома. Непрестанният шум от автомобилния трафик и превозните средства от градския транспорт често нарушават спокойния сън на голям брой мъже и жени, в резултат на което те не успяват да се наспят добре и отиват в ужасно и лошо настроение на своето работно място.


Най-четено
  • Монтаж на  пвц дограма

    Много фирми извършват монтаж на пвц дограма, което е добре за всички клиенти. Преди години предлага...

  • Алуминиева или пвц дограма

    Изборът на подходяща дограма за дома или офиса несъмнено е труден, защото е необходимо тя да се вп...

  • Ремонт на ПВЦ дограма

    Нитеа е фирма, която освен многобройните услуги предлага и ремонт на пвц дограма. Понякога вашата П...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!