KBE


Каталог

Немската фирма КВЕ е създадена през 1980 г. Тя е специализирана в производството на ПВЦ профили за прозорци и врати. На българския пазар фирмата присъства от 1998 г. и оттогава има много почитатели, които са се убедили в качествените продукти. Тя бележи особено бързо развитие през последните 8 години, когато всъщност се утвърждава.

Производствената база на фирмата се намира в Берлин, а от 2004 г. там се помещава и администрацията. Това е направено с цел максимално удобство за всички клиенти и партньори. За потвърждение на качеството фирмата има сертификати от 25 държави, което осигурява безспорно международно признание.

КВЕ непрекъснато оказва помощ на своите партньори в България , а също така упражнява технически контрол върху произвежданите от тях стоки. Така се гарантира крайното качество на дограмата, която достига до многобройните клиенти. Доставките на всички профили се извършват от централния склад в Берлин, което е допълнителна гаранция за перфектно качество.

Освен в Русия, фирмата не изнася за нито една друга държава. Русия е изключение, защото там има производство на тези профили. Това се дължи на обстоятелството, че руският пазар е огромен и формата не е способна да задоволи всички клиенти. Поради суровите руски климатични условия профилите на КВЕ са изключително подходящи.

През януари 2011 г. фирмата започва производство на профили, които не съдържат олово. Единствено Профайн Груп влага при производството суровини с химически стабилизатор, които имат калциево – цинкова основа. Така се избягва употребата на олово в цялостния производствен процес, като немската фирма има основна заслуга за това развитие на нещата.

Днешните профили напълно отговарят на екологичните изисквания и освен това са в хармония с доброволно поетото задължение „Винил 2010”. Също така има постигнато съгласие с Европейската комисия по защита на околната среда за избягване на употребата на олово, което да изпълнява ролята на стабилизатор в индустриалното производство.

Когато оловото не се употребява, отпадат всички допълнителни обработки от първоначалното производство на суровините, та чак до рециклирането на самия краен продукт. Въпреки всичко обаче прозорците с лого грийн лайн притежават всички необходими икономически предимства на пластмасата като материал за производство на прозорци. Както вероятно добре знаете, пластмасата има дълъг живот и превъзходна топлозащита.

Освен това тя отлично издържа на атмосферните влияния и на околната среда, както и има висококачествена повърхност. Така КВЕ със сигурност печели доверието на клиентите си, които ежедневно се увеличават. Това важи и за тези в България, което се дължи на изключително качествено произведената дограма.

Профилите се характеризират със системи, широки 88 мм. Благодарение на тази дебелина на профила се постига подобрена топлоизолация. Имат също така 6-камерна технология и изключително съвременен и модерен дизайн. По отношение на цветовете и декорите не би трябвало да имате никакви притеснения. Изборът е изключително богат и така и най-взискателните клиенти са напълно доволни.

Обработката е улеснена, тъй като се ползват малък брой инструменти. Касата и крилото са с идентичен фалц, а благодарение на по-дълбокият фалц при остъкляването се постига по- добра топло – и шумоизолация. Оптимизираният монтаж и подобрената статика са други положителни черти на профилите, които предлага КВЕ.

В новия материал се използват безоловни стабилизатори, а във вътрешността на ядрото се използва и рециклиран материал. Високата съвместимост и опцията за поставяне на средно уплътнение допълват цялостния положителен облик на профилите. При тяхната употреба несъмнено ще се убедите, че те са най-доброто решение за вашия дом. В него дълго време ще цари комфорт, на който ще се наслаждавате пълноценно.

КВЕ непрекъснато усъвършенства своето производство, за да задоволи максимално потребностите на огромния брой потребители. Това не е лека задача и са необходими много професионализъм и висока квалификация. Немската фирма притежава по много и от двете и затова красноречиво говори постоянното търсене на нейните профили.

Предвид ожесточената конкуренция между фирмите доказването на качествата не е лека задача. Освен това доста от клиентите са много претенциозни и не могат лесно да бъдат удовлетворени. Това често се оказва сериозен проблем за производителите, които не искат да ги загубят. Но КВЕ със сигурност ще направи така, че непременно да потърсите нейните услуги отново.

Фирмата предлага различни системи за входни врати. Например при такива 70 мм има модерен дизайн със скосени кантове. Освен това стабилността е по-висока, а има и устойчивост на усукване с по-големия размер на камерите и стоманата. Има още много предимства, които е добре потребителите да познават.

За торозионна устойчивост има заварени ъглови сглобки, както и повече сигурност. Тя се дължи на оста на заключване 13 мм. Също така подобрена топлозащита чрез дълбочина на вграждане 70 мм и 4-камерни уплътнения с прилягащи уплътнения. Също така има праг с прекъснат термостат, така че определено си струва да имате такава врата на входа си.

За система с прилягащо уплътнение 58 мм КВЕ също предлага ефективни решения, които са според вкуса на многото потребители. Те всички искат най-доброто и за да го постигнат, са готови да инвестират необходимите средства. И в този случай те няма да бъдат подведени при избора си.

При система с прилягащо уплътнение 58мм се е утвърдила трикамерна система, която има отлични топлоизолационни свойства. Шумозащитата стига до клас 5, а има и единна дълбочина на вграждане до 58 мм. Равнините са изместени и полуизместени и има подвижен делител. По отношение на декора вариантите са много, така че няма начин да останете недоволни.

Впрочем много клиенти са изключително претенциозни по този показател. Всички те харесват иновативното и нетрадционното, което често обаче не се предлага. Но и в този случай КВЕ е на висота, защото изборът е изключително богат. Просто трябва да проучите вариантите и да направите избора си.

При система за входни врати 58 мм също има много положителни неща. За висока топло – и шумоизолация има многокамерна система, а крилата се отварят както навътре, така и навън. Системата разполага също така с патентована механична сглобка за кемпфер. Друго предимство е прагът както за старо, така и за ново строителство.

Благодарение на изключителните си способности КВЕ печели признание в много държави, включително и на българския пазар. Това никак не е чудно предвид качествените профили. Така че това несъмнено е най-добрият избор за вас, за да се наслаждавате дълго време на комфорт и уют.Всички искат да го постигнат, но не знаят какви стъпки да предприемат.


Най-четено
  • Монтаж на  пвц дограма

    Много фирми извършват монтаж на пвц дограма, което е добре за всички клиенти. Преди години предлага...

  • Алуминиева или пвц дограма

    Изборът на подходяща дограма за дома или офиса несъмнено е труден, защото е необходимо тя да се вп...

  • Ремонт на ПВЦ дограма

    Нитеа е фирма, която освен многобройните услуги предлага и ремонт на пвц дограма. Понякога вашата П...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!