ALTEST


Фирмата Altest със сигурност е една от тях, а нейните продукти са постоянно поръчвани и търсени от всички потребители. Компанията е на пазара от 1992 г., като основно предприятието се специализира  в производство и търговия на алуминиеви профили. Поръчай онлайн сега!

Фирмите за дограма на пазара в наши дни са много. Всеки ден се регистрират нови такива, като целта е привличането на максимален брой клиенти. Качествените врати и прозорци в стаите на жилището, без значение дали това е апартамент или къща, е основен приоритет на много хора. Поради тази причина те с готовност инвестират в подобряването на жилищния интериор и отделят необходимите средства от своята месечна заплата. Също така обаче е необходимо освен да разполагате с достатъчно пари, да направите внимателно проучване на фирмите и дали те имат доказано и утвърдено име и авторитет. Фирмата Altest със сигурност е една от тях, а нейните продукти са постоянно поръчвани и търсени от всички потребители. Компанията е на пазара от 1992 г., като основно предприятието се специализира в производство и търговия на алуминиеви и ПВЦ профили. След известен брой години, когато фирмата вече е популярна на пазара и има натрупан опит в тази сфера, нейното ръководство решава да открие собствено производство. Без съмнение много от вас са ползвали продуктите и знаят прекрасно, че те са с високо качество. В наши дни всички хора несъмнено искат най-доброто за своя дом, а качествената дограма, врати и прозорци допринасят много за създаването на дълготраен уют и комфорт. В началото на 2005 г. фирма Altest стартира производството на собствени ПВЦ профилни системи за врати и прозорци с продуктово име KMG. С течение на времето през годините фирмата успява да се наложи едновременно както на българския пазар, така също и на международния.

ПВЦ профилите, които са произведени от тази фирма, са много добре познати в България и целия Европейски съюз. Наложилите се вече профилни системи за врати и прозорци продължават да се развиват и усъвършенстват, защото непрекъснато се повишават и изискванията за покриване на различните стандарти. Сред най-добре познатите на потребителите системи са Prestige и Prelude. Те са добре познати и на българските и чуждестранни предприемачи и с тяхна помощ, допълнена от знанията на висококвалифициран екип, системите непрекъснато се усъвършенстват и допълват с нови профили. Altest със сигурност няма да ви разочарова и ще внесе така желаната от всички обитатели на дома положителна промяна. За кратко време жилищният интериор ще придобие стилност, елегантност и изисканост. Както вероятно много добре знаете, именно дограмата играе една от най-съществените роли за това в дома да има много комфорт и уют. Ако съумеете да изберете най-подходящата за всички стаи, без съмнение сте направили една изключително успешна и полезна инвестиция. Предвид факта, че много хора действат крайно прибързано и не проучват добре фирмите на пазара, е повече от желателно да има такива, които отдавна са утвърдени в бранша. С продуктите на Altest вашият дом или офис ще се преобрази напълно и ще оправдае и най-смелите ви очаквания. Нещо повече, всички искат да създадат комфортни и уютни помещения, но поради некачествените продукти не съумяват да го постигнат. Ето защо не взимайте окончателно решение преди да сте се убедили, че именно това е най-добрият вариант за вас. Известността на фирмата в много европейски страни говори повече от убедително за качествата на произвежданите от нея профилни системи.

Натрупало опит с изграждането на едно производство, ръководството на Altest през 2010 г. предприе още една крачка към своето успешно развитие. Фирмата започна да произвежда алуминиеви системи за врати и прозорци, които са познати на пазара под името Алтест. Това определено е голямо предизвикателство, изискващо привличането на много изтъкнати и висококвалифицирани специалисти, а също и внедряването и разработването на редица нови технологии, но въпреки това екипът на фирмата работи с много желание и ентусиазъм и с готовност се изправя пред поредната трудност. Най-труден е без съмнение началният и подготвителен период, но добрите резултати не закъсняват и вече се виждат. Фирмата може да се похвали с второ производство, което функционира съобразно абсолютно всички Европейски норми и изисквания. Това без съмнение говори само и единствено в полза на фирмата, която неслучайно е една от най-известните не само в страната, но и в много други държави по света. Ето защо ако искате качествени профили за вашия дом, кабинет или офис, изберете Алтест и няма да съжалявате за това свое решение. Много хора изобщо, при това напълно основателно, не се колебаят да платят необходимите финансови средства независимо от стойността на цената. Ако тя е по-висока отколкото сте очаквали, това ще ви гарантира повече дълготрайност и издържливост. Впрочем именно това искат всички, когато монтират в дома си дограма – да има дълъг експлоатационен живот и да издържа на резки и внезапни промени в атмосферните условия. С Altest всяко помещение променя коренно своя облик и то по начин, който неминуемо ще впечатли всички.

Успоредно със стартирането на производство на профили, фирмата изгради и инсталация за тяхното боядисване в различни цветове по RAL, а освен това закупи и съоражения за боядисване на алуминиеви профили в цвят дърво. По този начин фирмата прави всичко възможно да предложи на своите клиенти и всички потребители пълно и цялостно обслужване, с добри и приемливи срокове на изработка и доставка, както и на конкурентни цени. Мотото на фирмата е постоянно развитие и усъвършенстване, както и стремеж към постигане на максимално високи резултати и отговаряне на изискванията на клиентите и крайните потребители. Нейните продукти не само, че са известни в страната и на много други места по света, но също така винаги оправдават очакванията на клиентите и те получават точно това, което искат. В наши дни, когато конкуренцията и в този бранш е изключително ожесточена и оспорвана, изобщо не е лека задача да се спечелят постоянни и сигурни клиенти. За да стане това, произвежданите продукти в действителност трябва да бъдат висококачествени и да отговарят в пълна степен на многобройните европейски стандарти. За щастие фирма Altest го постига ефикасно, като това се дължи на високия професионализъм и постоянство, които проявяват всички членове от нейния екип. Всички те прекрасно знаят, че успешното развитие зависи от притока на клиенти, ето защо те винаги трябва да бъдат максимално удовлетворени. Само така между двете страни се създават дълготрайни и коректни отношения, от които всяка от тях извлича съответните ползи. Профилните системи за врати и прозорци несъмнено са важен елемент от интериора на всеки дом и техният избор изисква внимателен подход.


Най-четено
  • Монтаж на  пвц дограма

    Много фирми извършват монтаж на пвц дограма, което е добре за всички клиенти. Преди години предлага...

  • Алуминиева или пвц дограма

    Изборът на подходяща дограма за дома или офиса несъмнено е труден, защото е необходимо тя да се вп...

  • Ремонт на ПВЦ дограма

    Нитеа е фирма, която освен многобройните услуги предлага и ремонт на пвц дограма. Понякога вашата П...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!