Саламандър


С този продукт Саламандър излиза напред пред своите други конкуренти и така спечелва симпатиите на много клиенти. Строежът на „пасивни къщи” днес е често срещано явление, а Блу Еволюшън е най-доброто и оптимално решение. Ето защо търсенето му на пазара е интензивно и непрекъснато. Поръчай онлайн сега!

Блу Еволюшън е ПВЦ дограма, която е разработена от Саламандър, безспорно утвърдила се фирма на пазара. Чрез предлаганата термично разделена армировка се постига оптимизация, която понижава стойността на UF стойността. Конструктивната ширина на дограмата е 92 мм, а височината е 118 мм. Профилната комбинация от каса и крило съчетава в себе си отлична стабилност и изящен вид на прозореца.

Възможно е и вграждането на стъклопакети с дебелина 60 мм, които системата допуска. Последните постижения в областта на производството на стъклопакети също се изпозва при тази дограма. Абсолютно всички профили в Блу Еволюшън отговарят на клас РАЛ, като дебелината на стените е 3 мм.

С Блу Еволюшън Саламандър несъмнено предлага на клиентите си качествен продукт, за който те няма да съжаляват, ако го купят. Той има много положителни черти, а точно такъв продукт искат най-много потребителите. Трите уплътнения на отваряемите части са главната причина за отличните функционални стойности.

Освен това готовата ПВЦ дограма е с отлични топло – и шумоизолиращи свойства. Поради високото си качество Блу Еволюшън е идеалното решение, когато става въпрос за строеж на „пасивни къщи”. Той също така е отличното средство срещу парниковия ефект, който предизвикват климатичните условия. Този продукт просто няма начин да не оправдае вашите очаквания.

При изработката на Блу Еволюшън конструктурите са отделили специално внимание на опазването на околната среда, както и на защитата на климата и опазването на ресурсите. Това става чрез възможността за пълно рециклиране на системата и нейната отлична енергийна ефективност. Традиционният цвят е бялото, но за да се задоволи всяко дизайнерско желание, има много други варианти.

Предимствата на Блу Еволюшън са много и едва ли е възможно да се изброят всичките. Така или иначе към продукта има засилен интерес, а този факт сам по себе си е много показателен. Явно клиентите са доволни от това как той изпълнява предназначението си и с готовност харчат необходимите средства.

Добрата топлоизолация е характерна за тази система, а това е от изключително голямо значение за потребителите. През зимата голяма част от тях плащат високи сметки за ток, което до голяма степен се дължи на слабата топлоизолация. В жилището е некомфортно и недостатъчно топло, което е много неприятно за живеещите в него.

Чрез прилагането на енергоспестяващо стъкло в дограмата, загубата на топлина е 10 пъти по-малка от обичайното. Така в най-тежките зимни дни се осигурява максимална топлоизолация в дома ви. Чрез монтажа на това стъкло вие не само пестите пари, но постигате така желания от всички домашен комфорт и уют.

Шумоизолацията също е сред ключовите предимства на предлагания от Саламандър продукт. Често от силния шум на автомобилите и другите превозни средства хората не могат да спят пълноценно през нощта. Това неминуемо се отразява върху тяхното общо здравословно състояние , а и върху настроението им. Те отиват недоспали на работа и са лесно раздразними.

Съвременните прозорци едновременно запазват топлината и предпазват от шума на улицата. За защита от градския шум се използват специални стъклопакети, които са коренно различни от стандартните в структурно отношение. Чрез прилагането на три стъкла с различна дебелина и промените в разстоянието между тях се създават идеални условия за изолация на шума.

Осигуряването на повече светлина е едно от основните предназначения на всяка ПВЦ дограма. Блу Еволюшън не отстъпва по този показател от останалите модели, което е още едно от многобройните нейни предимства. Специалният дизайн на елементите на прозореца дава възможност на живеещите в апартамента да се наслаждават на дневна светлина през почти целия ден.

Много други фирми задължават клиентите да поставят делители на големите врати и витрини. Освен това те ви ограничават в размерите на отваряемите части. Избирайки Саламандър, вие веднъж завинаги ще забравите за подобни ограничения. Те определено са неприятни за всички, защото достъпът на светлина не е в такива големи количества.

По отношение на дизайна потребителите до един ще бъдат напълно удовлетворени. Доста от тях имат сериозни претенции и изисквания, което често се оказва сериозен проблем за производителите. Блу Еволюшън предлага най-различни цветове, текстури, форми и начин на отваряне, което още повече привлича клиентите към този продукт.

Благодарение на здравината на дограмата Саламандър нейните производители могат да предложат най-различни конструкции, които да са уникални по отношение на качеството и вида. Производителите имат широко поле за изява и с удоволствие експериментират и дават воля на въображението си. Така нерядко се раждат качествени и атрактивни шедьоври.

Поради лесната си поддръжка дограмата Саламандър също е предпочитана от немалко потребители. За много от тях чистенето е досадно, а освен това те често трайно увреждат профилите при неправилно почистване. Гланцираната повърхност в този случай не се нуждае от постоянно чистене, тъй като по нея трудно се задържат прах и мръсотия.

Ефективната защита от кражба също е сред основните предимства на тази дограма. Всички прозорци е възможно да бъдат оборудвани със специални приспособления, които осигуряват повече надеждност и трайна защита. Това е особено важно за прозорците, които са монтирани на първия или втория етаж, както и в близост до стълби и навеси.

Пластмасата, която се използва, е пожарообезопасена. Тя е негорима, което е още един плюс за клиентите. Често тази дограма не позволява през прозорците огънят да се разпространи в помещението, като така се избягват по-сериозни последици, които биха причинили на дома ви непоправими щети. При дървената дограма например запалването е много лесно поради структурата на дървото.

Липсата на конденз е още едно предимство за дограмата на Саламандър. Възможността за неговото образуване се премахва чрез употребата на нискоемисийни и нискоенергийни стъклопакети. Даже и в случаите, когато в помещението има влага, микровентилацията не позволява влажността на въздуха да е висока.

Саламандър отдавна е доказала своите неоспорими качества, за което говори фактът, че потребителите непрекъснато купуват нейните продукти. Те търсят най-доброто за дома и са готови да отделят толкова пари, колкото се налага. В замяна си осигуряват уют и комфорт, който несъмнено коренно променя цялостния жилищен интериор. Така в дома ви цари хармония, на която се наслаждавате през целия ден.


Най-четено
  • Монтаж на  пвц дограма

    Много фирми извършват монтаж на пвц дограма, което е добре за всички клиенти. Преди години предлага...

  • Алуминиева или пвц дограма

    Изборът на подходяща дограма за дома или офиса несъмнено е труден, защото е необходимо тя да се вп...

  • Ремонт на ПВЦ дограма

    Нитеа е фирма, която освен многобройните услуги предлага и ремонт на пвц дограма. Понякога вашата П...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!