Обков Рото


Рото е доказала отдавна своите безспорни качества, което я прави една от най-предпочитаните от потребителите. Обковът има редица предимства, поради което си струва да го изберете за своя дом или офис. Сред главните са регулируемите насрещници и плоския заключващ език. Всички елементи разполагат с допълнително защитно покритие, а също така има и допълнително усилване в мястото на връзка между отделните елементи на обкова. Разработките за противовзломна защита също заслужават необходимото внимание, защото сигурността на дома е не по-маловажна от комфорта. Така че този обков със сигурност ще ви предложи доста изгоди, от които непременно се възползвайте.

Поръчай онлайн сега!


Основната отличителна черта на Рото е специалното покритие, което на цвят е сребристо – титаниево. Структурата на нано частиците и на покритието на обкова позволява изключително плътното наслояване по повърхността на метала. Покритието отговаря на най-високите стандарти и изисквания, които са нужни за екологичната безопасност. Също така това покритие предлага 100% защита от солта, която се съдържа в морския въздух. Нано технологията, с която е изработено покритието на обкова обезпечава неговото самовъзстановяване, ако се увреди механично. Рото има още много предимства, затова не се колебайте да го изберете за дома и офиса. В наши дни качественото обзавеждане и комфорт са основни приоритети на хората.

Фирмата изработва обков за всички видове дограма – алуминиева и пвц. Качеството във всички случаи е оптимално, а обковът е изцяло базиран на нуждите на клиентите. Крайната цел на продукта е да се постигне максимален баланс между сигурността, управление на енергията и удобството. Компонентите на обковите са интегрирани чрез система за централно заключване. Тя предлага изключително високо ниво на сигурност дори когато е в основната си версия. Работата с нея е много лесна и позволява съвместимото интегриране на механични и електронни компоненти. Такива са например алармените и вентилационни системи, а също и термостат. Системата има допълнителни предимства в начина на инсталация.

Обковът Рото стандартно притежава ъглови механизми, които са три. Те са със зъбци за заключване и задно подрязване, като това гарантира ефикасна защита против взлом. Ако искате да покриете по-високите изисквания за сигурност, може да монтирате допълнителни компоненти, като това се уточнява по време на поръчката. Поради високото ниво на първоначално включените системи за сигурност, а също и благодарение на дизайна, значително се намаляват разходите за преоборудване. Така че не само, че ще постигнете оптимални резултати, но също така ще спестите доста пари. Това е нещо, към което всеки се стреми, особено предвид нестабилната финансова ситуация в страната.

Освен всички изброени предимства Рото предлага и богата гама и разнообразие от аксесоари. Регулиращ се отвор за вентилация и самозадействащата се спирачка против блъскане са само част от тях. Друг такъв е ограничителят за въртене и отваряне на прозореца. Сред другите екстри, които се предлагат на пазара, са нощният отдушник, който позволява редовен и постоянен обмен на въздуха и специалната система за затваряне, която е предназначена за балконски врати. Магнитната ключалка прави отварянето и затварянето на вратата на терасата изключително лесно – без никакви излишни пречки и усложнения. Така вероятността от блъскане намалява, а освен това не се губи енергия, когато вратата е отворена.


Най-четено
  • Монтаж на  пвц дограма

    Много фирми извършват монтаж на пвц дограма, което е добре за всички клиенти. Преди години предлага...

  • Алуминиева или пвц дограма

    Изборът на подходяща дограма за дома или офиса несъмнено е труден, защото е необходимо тя да се вп...

  • Ремонт на ПВЦ дограма

    Нитеа е фирма, която освен многобройните услуги предлага и ремонт на пвц дограма. Понякога вашата П...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!