Немска дограма


В страната се предлагат редица известни марки немска дограма, която е изключително качествена и трайна. Сред най-известните фирми е Века. Тази компания е немска по произход и предлага врати, прозорци и пвц дограми. Има дванадесет дъщерни предприятия, които са разположени по света в три континента. Първоначално компанията започва своята дейност на пазара под името Векапласт през далечната 1969 г. В наши дни фирмата е безспорно утвърден производител на дограма, която обслужва голям брой клиенти по света. Друга компания, предлагаща дограма с немски произход, е Кьомерлинг. За тази компания се знае, че се намира в Заарбрюкен, Германия. Там се намира родното място и съвременната фабрика на компанията. Тя също е утвърден лидер в производството на дограма и от нейните продукти се възползват хиляди клиенти по целия свят. С течение на годините фирмата започва да произвежда не само пвц дограма, но също така и слънцезащитни системи и облицовки. Сред другите нейни продукти са врати и пвц плоскости. Поръчай онлайн сега!

Тази компания за немска дограма следва строго определени принципи, най-важните от които са взаимопомощ и градивна координация със своите партньори. Нейните продукти се предлагат в редица континенти и държави по целия свят. Някои от тях включват Европа, Азия и Северна Америка. В Африка също могат да се намерят продуктите на тази компания, което е категорично доказателство за нейната известност и популярност. Рехау пък е третата най-известна фирма, която произвежда дограма от Германия. Тя е основен концерн в цяла Европа, като на родния български пазар предлага два основни профила с отличителен дизайн. Става въпрос за двете линии Рехау-Евро дизайн 60 и Рехау-Евродизайн 70. Съответно те са трикамерни и петкамерни, които се характеризират едновременно с екологична чистота и отлична армировка. В наши дни продуктите на Рехау могат да бъдат видени не само на прозорците на жилищни кооперации, но също така и на административни и офисни сгради. Във всички тези помещения нуждата от комфорт е осезаема, а той се осигурява най-пълноценно само с качествени и утвърдени в световен мащаб продукти. Двете популярни в страната системи се купуват активно на българския пазар. И двете имат множество положителни характеристики, които ги правят удачен и правилен избор.

Саламандър, Профи Линк и Трокал са други компании, известни с производството на немска дограма. Саламандер се отличава с перфектен дизайн, а нейните модели носят маркиворката РАЛ. Тя започва да развива активно своята дейност в края на 90-те години на 20-ти век. По-точно това започва през 1997 г. Шумоизолационното ниво пък е основната характеристика, която отличава от останалите продукти тези на компанията Профи Линк. Профилите се произвеждат в Германия, а в страната оторизираните за целта фирми извършват техния монтаж. Предлагат се профили от клас А, чиято гаранция достига внушителния срок от 60 години. Трокал пък е популярна с това, че първа в света произвежда прозорец от ПВЦ. През Втората световна война под друго име компанията предлага динамит и други взривни вещества. Трокал е част от концерна Профайн. Що се отнася до българския пазар, марката се предлага от не повече от пет фирми. Вентилационните и слънцезащитни системи са други продукти, които компанията предлага.