Дограма Кьомерлинг


Дограма Кьомерлинг днес е една от най-предпочитаните за прозорците на много домове и офиси по целия свят. Тъй като в наши дни пластмасата е най-качественият продукт за производството на прозорци, то нейният пазарен дял непрекъснато се увеличава. Този дял възлиза на 60 процента в общо европейски план, а при санирането всеки седем от десет прозореца са изработени именно от този материал. Компанията предлага голямо разнообразие от прозоречни системи, които поради своята естетика от видими височини и дълбини на вграждане на крилото и касата са удачно решение за всяка една сграда. Освен това продуктите се характеризират с разнообразна конструкция с подвижен и стационарен делител, както и с декоративни или делящи стъклото шпроси. Те са в състояние да изпълняват всички прозоречни решения, включително и изглеждащите на пръв поглед невъзможни. Функционалните ролетни щори и кепеници в съчетание с пвц плоскости правят компанията Кьомерлинг сигурен и надежден партньор за осъществяването на дълготраен комфорт и уют. Поръчай онлайн сега!

Асортиментът се допълва още от системи за облицовка на фасади и изграждане на балкони. Дограма Кьомерлинг се отличава с функционалност и икономичност, както и защита и не замърсяване на околната среда. Това спомага за спазване на всички съвременни изисквания за екологичност и безопасност, а също така фирмата се опира на познанията и опита на своите дългогодишни партньори. Благодарение на високата си квалификация и натрупания през годините опит Кьмерлинг посреща безпроблемно и с готовност проблемите на бъдещето и осъществява мащабни и ефикасни проекти. Изборът на дограма никога не е лесен. Той е свързан с проучването на характеристиките на всеки отделен продукт. Освен това богатият избор и многообразието често се превръщат в причина клиентите да се объркват. Така те избират неподходящата дограма за своите офиси и жилища. С избора на Кьомерлинг обаче е гарантирано осъществяването на дълготраен комфорт и уют за продължителен период от време. Здравината и надеждността на пвц профилите пък ги предпазват от прякото вредно влияние на резките и непрекъснати промени в климатичните условия. Качеството на дограмата непрекъснато се развива и усъвършенства, поради което всяка година се предлагат все по-висококачествени и надеждни продукти. Дограмата може да бъде във всеки един цвят от каталога РАЛ, а също така и напълно индивидуален.

Дограма Кьомерлинг отдавна е утвърдена на пазара като една от най-качествените дограми в световен мащаб. Днес тя краси прозорците не само на много жилищни, но така също и на офисни и административни сгради. Тя се избира от всички, които държат на комфорта и уюта и искат в помещенията да цари хармония и елегантност. Благодарение на упълномощените в страната фирми за дограма да предлагат профилите на родния пазар, компанията е широко популярна у нас и в другите балкански страни. Поставянето на дограма е нещо, което играе пряка роля за постигането на комфортен и уютен дом. Поради тази причина тя трябва да бъде качествена и надеждна и следователно по-скъпа. За щастие на всички свои клиенти дограмата на Кьомерлинг отговаря на всички съвременни изисквания за комфорт, а също така и за издържаност в екологично отношение. Това я прави надежден избор, който напълно оправдава похарчените за нея финансови средства.