ВЕКА


Производител номер 1 на профили за ПВЦ дограма в света за 2011г. и 2012г. И ако това не е достатъчна гаранция за качество?

Поръчай онлайн сега!

ВЕКА със сигурност е известна на потребителите, които непрекъснато следят състоянието на пазара. Всички те искат да направят качествена и стойностна покупка, която да си заслужава. Създаването на комфорт е нещо, което всеки малко или много желае. Постигането му обаче не е толкова лесно, така че трябва доста да се потрудите.

Прозорчените системи са изключително важен детайл във всяко жилище. Те в най-пълна степен придават на интериора в жилището облик в положителна или отрицателна светлина. През прозорците влиза слънчева светлина и се открива поглед към външния свят. Също така те пазят от дъжд и вятър, а през зимата запазват дома топъл и приятен.

Благодарение на привлекателния си дизайн прозорчените системи VEKA изпълняват всички тези разнообразни задачи. Голям принос имат и техните превъзходни вътрешни характеристики. Това са отлично изолиращите многокамерни профили, които значително намаляват разходите за отопление. Освен това звукоизолацията се грижи за сигурния и надежден домашен комфорт.

Дълготрайният и привлекателен външен вид допълнително се осигурява от изключително устойчивия ПВЦ материал, който не се влияе от атмосферните влияния. Стоманените армиращи профили по стандартите на ВЕКА осигуряват висока надеждност, което впрочем искат всички. Благодарение на ВЕКА вие си осигурявате всички тези неща, без да се налага да се притеснявате дали изборът ви е добър.

ВЕКА осигурява голямо разнообразие за своите клиенти, които търсят най-доброто. Благодарение на качествените си продукти тя категорично печели водещите позиции на пазара. Тази тенденция едва ли ще се промени скоро предвид факта, че марката рядко разочарова своите почитатели. Те разчитат на нея, когато искат домът им да стане комфортен и уютен.

Предлагат се профили за изработка на прозорци, които са различни по дизайн и техника. Това се отнася и за входните и плъзгащи се врати. Така несъмнено ще намерите точно това, от което се нуждаете. Много потребители имат изключително изискан вкус по отношение на вратите, което често се оказва сериозен проблем.

Исканото от тях понякога не се предлага и това налага специална изработка. С продуктите на ВЕКА обаче едва ли ще ударите на камък и ще намерите подходящото за вашия жилищен интериор. Може лесно да се убедите в това, като направите съответните проучвания по отношение търсенето на марката.

Благодарение на спазените технически изисквания прозорците и вратите отлично се съчетават помежду си. Така всички потребители са доволни, защото сами виждат положителните резултати. Все пак ако интериорът не е подходящ, това веднага се набива на очи. От своя страна резкият контраст дразни не само вас, а и останалите обитатели.

Потребителите имат на разположение над 1600 различни профила, от които могат да се изработят желаните от тях прозорци и врати. Броят им действително е впечатляващ и вероятността да не намерите подходящия прозорец и за вашия дом е минимална. Ако пък имате конкретни запитвания, не се колебайте да питате нужните специалисти.

Те несъмнено ще ви предложат най-доброто, на което са способни. Във ВЕКА работят много служители и всички те са много компетентни. Така че не трябва да имате никакви съмнения по отношение качественото поставяне на прозорците. То ще бъде точно такова, каквото очаквате.

За всяка сграда, която има дограма, топлоизолацията е от жизнено важно значение. Тя предпазва жилищата от студа през зимата и горещината през лятото. Ако действията са достатъчно целенасочени, могат да се постигнат много полезни и икономични решения. Това ще ви помогне да спестите енергия и съответно да имате по-ниски сметки за отопление, които тормозят много хора днес.

Всички профили ВЕКА изпълняват перфектно законовите нормативи за топлоизолация както при ново строителство, така и при реставрация на стари сгради. Ето защо те са много полезни за всякакви сгради, което ги прави едни от най-търсените на пазара. Профилите съчетават в себе си всички предимства, които харесват потребителите.

Много важен за топлоизолацията е коефициентът на топлопреминаване на дограмата. В комбинация със специалните нискоемисийни стъкла профилите с високо качество на ВЕКА постигат оптимални резултати. Това се дължи благодарение най-вече на многокамерната им структура, която оказва много влияние. Така потребителите си осигуряват максимална топлоизолация, с която изкарват зимата значително по-леко.

Клиентите на ВЕКА са техен основен приоритет и фирмата всячески се опитва да задоволи желанията им. Само по този начин не си осигуряват надеждни и трайни отношения, за да се издигат в очите им. Добрата репутация е много важна за всички фирми, ако искат да се превърнат във фаворити на пазара.

ВЕКА е международен концерн и трябва да спазва редица изисквания. За доказване на качествата фирмата се настройва според стандартите на различни международни пазари, които осигуряват не по-малко клиенти от българския. Индивидуалните потребности на клиентите не се задоволяват лесно, особено когато имат твърде много претенции и изисквания.

„Клиенти” е много общо понятие и различните фирми го тълкуват по индивидуален начин. Това често са не само купувачите на продуктите или производителите на дограма, а така също и архитектите, които включват прозорци от профилите в техните проекти. Това със сигурност важи за ВЕКА, ето защо фирмата има утвърдени и дълготрайни позиции на пазара.

Перфектното и отлично качество е единствената възможност клиентите да са максимално доволни. Всеобхватното обслужване също е важен приоритет, защото именно по този начин се осигурява голям брой клиенти. На първо място обаче най-вероятно е честният партньорски диалог с клиентите и доставчиците. Той трябва да бъде постоянен, за да се развива фирмата непрекъснато.

ВЕКА освен всичко друго изключително много цени цялостното опазване на околната среда. Това се отнася не само в случаите при избор на суровините и методите на производство, но и тогава, когато се създават продуктите. Дейностите, които стимулират рециклирането, също имат голям принос. Всичко това прави тази фирма изключително ценена от потребителите.

Качеството на прозорчените профили е много важно за всички жилища. От тях зависи до каква степен те ще бъдат топлоизолирани през зимата и прохладни през лятото. Ако не са на добро ниво, това е единствено в ущърб на потребителите. Те не само, че ще са недоволни, но трябва да харчат пари.

От своя страна това не представя и фирмите в добра светлина, защото така те губят сигурни и надеждни клиенти. Твърде възможно е отрицателните мнения за тях да станат много за кратко време, защото пострадалите непременно ще предупредят своите близки. ВЕКА обаче едва ли ще изпадне в такова положение, защото е сигурна и надеждна.


Най-четено
  • Монтаж на  пвц дограма

    Много фирми извършват монтаж на пвц дограма, което е добре за всички клиенти. Преди години предлага...

  • Алуминиева или пвц дограма

    Изборът на подходяща дограма за дома или офиса несъмнено е труден, защото е необходимо тя да се вп...

  • Ремонт на ПВЦ дограма

    Нитеа е фирма, която освен многобройните услуги предлага и ремонт на пвц дограма. Понякога вашата П...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!