Алупласт


Една от най-качествените марки на пазара безспорно е Алупласт, която отдавана е известна на аудиторията. Тя по максимално добър начин задоволява нейните очаквания и така хората са сигурни, че правят разумна и качествена инвестиция. В наши дни много от потребителите са изключително взискателни по отношение на качеството. Поръчай онлайн сега!
Системата от профили Идеал 4000 е от новото поколение, които са способни още днес да изпълнят максималните изисквания към прозорците в бъдещето. Тези профили съчетават в се бе си най-съвременната техника с максимален комфорт в жилището. Конструкцията на профилите е изключително здрава, а ширината на профилите е 70 мм.

Заедно с големите камери, които разполагат със стоманени подсилващи ефекти, гарантират оптимални статични параметри. Освен това правят възможна изработката на прозорци, които са с големи габарити. Осигурява се и висока степен на изолация благодарение на петкамерното изпълнение, както и изолация на звука. Атрактивният и привлекателен външен вид в съчетание с широките възможности за системни варианти правят възможно сътворяването на много прозорци.

Елегантните линии на изпъкналите профили, които са с изразителни очертания на необлицованата версия, гарантират, че елегантността ще се запази дълго време. Системата Идеал 4000 е идеална за всички хора, които искат да сътворят уникални по вид прозорци. Така че Алупласт несъмнено ще оправдае вашите очаквания.

Едни от най-отличителните характеристики на системата са деликатната оптика и плавните заоблености. Благодарение на закръглените контури прозорците имат изключително атрактивен вид, което ги вписва перфектно в съвременния жилищен дизайн. Различните прозорчени профили дават възможност прозорците да се стилизират допълнително, което помага за по-качественото му вписване в интериора.

Алупласт предлага и други системи от профили, които клиентите не по-малко харесват. Това е фирма, която едва ли може да бъде представена в лоша светлина. Със своето разнообразие от профили тя е способна напълно да задоволи потребностите дори на онези клиенти, които са най-взискателни.

Системата Идеал 4000 се характеризира още и с перфектната си форма и уникално приложение. Тя се вписва еднакво добре както в съвременната архитектура на строителството, така също и в обновяването на стари сгради. При тях често е невъзможно да се разшири прозорчената каса. С тази система това е повече от лесно поради намалените размери на рамката и крилото.

Идеал 5000 е друга система от профили, която Алупласт предлага на своите клиенти. Тя е характерна със създаването на максимален комфорт и перфектна топлоизолация. Системата Идеал 5000 последва Идеал 4000 на база средно запечатване. И тук се проследява принципа на съвместимост, независимо че дълбочината е по-голяма.

Системата разполага със специално разработени подсилващи материали, които в комбинация с остъклителни греди я превръща идеалната за създаване на комфорт. Благодарение на изключителната конструкция аерофолиото има строен външен вид, което още повече подчертава прозорците и го прави по-привлекателен. Така че със сигурност няма да сбъркате, ако поставите такива профили в дома си.

Ето с какви отличителни черти разполага системата Идеал 5000. Тя има от 3 до 6-камерна формация с дълбочина 70 мм и три нива на запечатване. Освен това има перфектна щумоизолация и УВ-стойност 1.2. Подходяща е за пасивен дом, а дебелината на остъкляване достига до 44 мм.

За по-голям статичен контрол има камера, а също така е възможно и сменяемо запечатване. Цветовете са черно и хартиено бяло. Друга нейна черта е необикновената камера за предварителен дренаж. Повърхностите биват са обърнати, полуобърнати и от аерфолио. Благодарение на всички тях системата отдавна си е спечелила добро име на пазара.

Аулпласт предлага и друга система от профили – Идеал 6000. Поради нежната заобленост на рамката, крилото и фиксиращия стъклото профил е възможно да се изработят различни прозорци, които да отговарят на всички функционални изисквания. Така те убедително ще подчертаят вида на вашия дом и ще изразят вашата индивидуалност.

Шесткамерният профил е най-висококачествен, защото има ширина 80 мм. Това дава възможност при употребата на съответните термоизолиращи стъкла да намалите значително загубите на топлинна енергия. Серията профили има специално централно уплътнение, където благодарение на поставено трето уплътнение се образува „суха камера”. В нея работят подвижните елементи, което оказва изключително влияние върху тяхната функционалност.

Монолитната конструкция на профила допълнително се подсилва със силови елементи от поцинкована стомана, които осигуряват нужната статистика на прозореца. Тя също има редица положителни характеристики, поради което е изключително подходяща за вашия дом. Разполага например с от 3 до 6-камерна формация за надминаване на изолационните стойности. Стойността по отношение на УВ-лъчите пък е 1.1.

Разполага също с тройно запечатване за по-добра изолация и защита от шум, както и със защитена камера на оборудването, което осигурява максимална безопасност. Има също така и възможност за скрит дренаж и благодарение на това Алупласт отново доказва способностите си за качествена и надеждна продукция.

Идеал 7000 е друга разработка на фирмата, която е авангардна технология. При нейното проектиране е отделено специално внимание на стила и термоизолационните качества на профила. Елементите са напаснати по идеален начин и съвместимостта им позволява свързването на популярното крило с външно уплътнение и шесткамерната рамка, която е широка 80 мм.

Поради перфектният избор на формите е възможно и прозорците от тази линия да се превърнат в естествен елемент от аранжировката на вътрешната част на помещенията. Всички те несъмнено изискват качествен и атрактивен интериор. Рамката пък има деликатни скосявания, които в комбинация с меките очертания на крилото придават изключително съвременен вид на прозореца.

И при тази система профили от Алупласт е спазен принципът за съвместимостта на новите решения. Това позволява свързването на отделните продукти, както и максималната употреба от допълнителни елементи. Така пред вас има много богат избор, от който несъмнено трябва да се възползвате максимално и пълноценно.

Чрез комбинацията от различни версии на крилата и прозорчения профил потребителите получават широки възможности за стилизиране на прозорците. Това от своя страна води до създаването на множество атрактивни проекти, които до един ще се впишат добре във всеки дом. Многокамерната структура продължава до касите на прозорците и така се постига максимална термоизолация.

За по-висока стабилност рамките са подсилени, а са и осигурени с дълбочина от 80 мм. Дебелината на остъкляване е 44 мм, а модерният дизайн е със заоблени краища както отвътре, така и отвън. Така че която и система от профили на Алупласт, със сигурност ще направите добра инвестиция. Именно поради качествените проекти марката е водеща на пазара.


Най-четено
  • Монтаж на  пвц дограма

    Много фирми извършват монтаж на пвц дограма, което е добре за всички клиенти. Преди години предлага...

  • Алуминиева или пвц дограма

    Изборът на подходяща дограма за дома или офиса несъмнено е труден, защото е необходимо тя да се вп...

  • Ремонт на ПВЦ дограма

    Нитеа е фирма, която освен многобройните услуги предлага и ремонт на пвц дограма. Понякога вашата П...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!