Алумил


Алуминиевите системи Алумил се отличават от другите преди всичко със съвършенството на конструкциите, модерното планиране и издържливост. Естетичният вид и функционалност са други качества, които системата притежава. Поръчай онлайн сега!

Алумил е марка с доказано търговско качество и интересът към нея от страна на потребителите расте непрекъснато. Алуминиевата система се отличава с модерно планиране и съвършена конструкция, а също така с естетичност, функционалност и изключителна издържливост. Съвместимостта между различните системи пък увеличава възможността за комбиниране, което става изцяло по желание на многобройните клиенти. Гарантира се качество на продуктите, като за доказателство има сертификати както за самия продукт, така и за цялостния производствен процес. Компанията може да се похвали с отдел Изследване и развитие, който се занимава с изследването и развитието на много нови продукти.

Алумил е гръцка алуминиева дограма с безспорно високи качества. Тя е една от най-големите архитектурни системи в Европа. Фирмата разполага с огромен отдел за развитие и е един от иноваторите в областта на архитектурните системи. По отношение на качеството на дограмата, то се следи през време на целия производствен процес. Много помагат модерните системи за контрол, които не оставят място за съмнение за качеството на продукта. Ако възнамерявате да обзавеждате своя дом или офис и търсите качествена и в същото време подходяща марка, то Алумил е идеалното за вас решение. Дограмата ще бъде годна за употреба в продължение на десетилетия, което е сигурен признак за дълготрайност.

Алумил М940 е най-леката система алуминиеви дограми, която се отваря по вертикална ос. Това специфично качество позволява нейната употреба дори на такива места, където редица други профили са невъзможни. Тази система има доста предимства, като главните са ширината на крилото, която е 44 мм и трите нива на уплътняване EPDM. Друго предимство е възможността за изпълнение на всички видове дограми с отваряне по вертикалната ос. Също така могат да се използват стъклопакети от 10 до 26 мм. Тя е една от най-търсените на пазара, което впрочем е напълно разбираемо. Всеки иска най-доброто за своя дом и без колебание инвестира необходимите средства.

Друга използвана система на Алумил е серията М900 Аеро. Тя също е много качествена и практична, което я прави доста предпочитана от страна на потребителите. Тя е най-малката плъзгаща се система алуминиева дограма, като в същото време е с отлично качество и предлага икономични решения. Подходяща е за малки и средни отвори, а ширината на крилото е 28 мм. Позволява изпълнението на абсолютно всички видове плъзгащи конструкции. Уплътнението е много добро, а също така и шумоизолацията. Що се отнася до остъкляването, използват се стъклопакети, които са широки от 6 до 19 мм, като резултатите винаги са отлични.

Алумил М11600 пък представлява система, която притежава увеличена термоизолация. Основните характеристики на системата са причина интересът към нея да е винаги постоянен и огромен. Сред тях са термоизолираща система с камерен полиамид 34 до 38 мм и допълнителни вложки за изолация. Възможно е да се употребяват стъклопакети, чиито размер достига до 24 – 26 мм. Дебелината на алуминия е увеличена, което спомага за повече якост и издържливост. Не се съмнявайте, че Алумил е най-доброто и оптимално решение за дома или офиса. Благодарение на тази архитектурна система всеки жилищен интериор за кратко време коренно ще се промени и така комфортът и уютът са гарантирани.


За компанията Алумил са характерни архитектурни системи за всички архитектурни приложения. Към тях спадат врати, прозорци и фасади. В това число влизат и покривни конструкции, преградни и офисни системи, както и много други. Всички тези приложения се проектират за крайния потребител, като целта е максимално да се задоволят изискванията му. Благодарение на съвместимостта между различните системи се увеличава възможността за комбиниране според индивидуалния избор на потребителите.

Приоритет на компанията е гаранцията за крайно качество на продуктите. Сертифицират се както самите продукти, така и производственият процес. Сертификатите впрочем са от признати в бранша международни организации. Компанията има функциониращ отдел „изследване и развитие” (Research and Development). В него се изследват и усъвършенстват новите продукти, а крайната цел естествено е тяхното търсене от страна на потребителите.

Избирайки системите на Алумил, вие правите „избор до живот” Определението произтича от надеждността и здравината, която системите осигуряват. Те не изискват много разходи по поддържането, а при подмяна рамките напълно се рециклират. Така те помагат за опазването на околната среда. Това качество определено е ключово, особено когато темата за опазването на природата е актуална днес.

Алумил е гръцка алуминиева дограма, която убедително е доказала своето високо качество. Тази марка е една от най-големите архитектурни системи в Европа, с което Гърция определено трябва да се гордее. Фирмата има на разположение отдел за развойна дейност.

Освен това тя е един от иноваторите в областта на архитектурните системи. По време на целия производствен процес качеството на дограмата се следи чрез модерни контролни системи. Ако искате вашият дом или офис да има качествена дограма, Алумил е единственото нещо, от което се нуждаете. Може да я използвате в продължение на десетилетия, което категорично говори за нейната ефективност.

Най-леката система за алуминиеви дограми с отваряне по вертикална ос е Алумил М 940. Това позволява нейното използване в приложения, където другите профили няма как да са полезни. Алумил М 940 има някои ключови предимства, които всички потребители ценят много. Ширината на крилото е 44 мм.

Друго предимство са трите нива на уплътнение, които имат EPDM уплътнители. Възможността да се изпълнят всички видове дограми с отваряне по вертикална ос е трета, полезна за системата черта. При нея също така може да се използва стъклопакет, чиято ширина да е между 10 и 26 мм. Тя освен това може да се съчетава с плъзгащата система М900.

АлумилМ 900 Аро е най-малката плъзгаща система алуминиева дограма. Тя е висококачествена и е идеална за икономични решения. Подходяща е за малки и средни отвори и за крила, широки 28 мм. Тя позволява изпълнение на абсолютно всички видове плъзгащи се конструкции.

Освен всичко друго тя е с добро уплътнение – два контура на четки и шумоизолации. Възможно е съчетание на серия с М940 за дограма, която се отваря по вертикалната ос или витрини. Използва се също така за остъкляване на стъклопакет с размери от 6 до 19мм.

Алумил М 9400 е система алуминиева дограма, която има обли форми. Тя включва врати и прозорци и позволява отваряне в две ширини. Разполага с крила, чиято ширина достига до 45 и 52 мм. Освен това притежава специална система за уплътняване, която се нарича ALUSEAL. Тя е на три нива, със специални уплътнения EPDM.

Има сертификат от известния и прочут немски институт IFT ROSENHEIM, а нейните стъклопакети са между 10 и 32 мм. Тази серия, както и всички други, се ползват с широка популярност на пазара. В наши дни комфортът в дома и офиса е основен приоритет. За да го постигнат, всички са готови да инвестират необходимата сума.

Алумил М 9650 е друга популярна серия на системите Алумил. Системата дава икономично решение, когато се използват системи с термостат. Тя се характеризира със следните неща. Крилото има дебелина, която е 50 мм. Има специален 18-милиметров полиамид за основна термоизолация. При нея могат да се използват стъклопакети с размер от 24 до 32 мм.

Също така системата дава възможност за употреба на механизъм за периферно заключване. Тази нейна характеристика със сигурност играе немалка роля за нейната известност сред клиентите. Благодарение на рекламните каталози и брошури всеки може да научи повече за Алумил и да направи съответните изводи. Със сигурност повечето от тях спират избора си на нея.

Алумил М 11500 SUPER Alutherm Plus e най-авангардната система от алуминиеви дограми, които са термоизолиращи. Системата отговаря на най-високия клас европейски стандарти за термоизолиращи системи. Същия критерий се отнася и за звукоизолацията и уплътнението, което цели да избегне проникването на вода и вятър.

И тази система има характерни черти, които я правят предпочитана от потребителите. Дебелината на крилото е 76.5 мм, като целта е по-голямата стабилност. За по-добра термоизолация има специален полиамид, който е 34 и 38 мм. Могат да се използват стъклопакети от 24 до 26 мм. И тази система, както М 9650 разполага с механизъм за периферно заключване.

Не на последно място по важност тя предлага множество конструкционни и естетически решения. Всички тези серии на системите Алумил правят тази марка една от най-популярните на пазара. Имайки предвид ползите, които тя носи при употреба, тази тенденция няма да се промени скоро.

Алуминиева дограма се поставя на много домове и офиси. Това се прави с цел по-добра шумоизолация и защита от слънцето. Така в помещенията се създава комфорт, към който се стремят абсолютно всички. Алумил ще даде задоволителни резултати на всички, които прибегнат до нейната употреба. Те със сигурност правят добра инвестиция, за която няма да съжаляват.

Алумил има сертификати от известен немски институт и е една от най-големите системи в Европа. Тези два показателя са напълно достатъчни, за да убедят потребителите в нейните качества. Когато я изберат, те ще имат шанса лично да се уверят в достоверността на тази информация.

Не е трудно да изберете подходяща алуминиева система за вашето помещение. Просто трябва да спрете избора си на Алумил. Така вие вече разполагате с най-добрата архитектурна система, която има множество международни признания. Марката е популярна и в България, а това определено е в плюс и на самата фирма. Така те печелят още много клиенти, които със сигурност ще са доволни от направения избор.


Най-четено
  • Монтаж на  пвц дограма

    Много фирми извършват монтаж на пвц дограма, което е добре за всички клиенти. Преди години предлага...

  • Ремонт на ПВЦ дограма

    Нитеа е фирма, която освен многобройните услуги предлага и ремонт на пвц дограма. Понякога вашата П...

  • Алуминиева или пвц дограма

    Изборът на подходяща дограма за дома или офиса несъмнено е труден, защото е необходимо тя да се вп...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!