Роло щори


Всички видове щори намират широко приложение на пазара. Те са функционални и практични, което се харесва на потребителите. Така много помещения са оборудвани с щори, които им придават завършен и цялостен вид. Благодарение на тях много апартаменти са прохладни през лятото, което ги прави комфортни и приятни за живеене. Поръчай онлайн сега!

В действителност летните температури са високи и в много домове жегата е непоносима. Това се отразява на обитателите по различни начини. Често срещан проблем е неспокойното спане през нощта, вследствие на което хората отиват недоспали на работа. Поради тази причина щорите са жизнено необходими, защото имат решаващ принос за домашния уют.

Всички роло щори са практични и функционални – те не правят изключение от останалите видове. Те са класическият вариант по отношение на прозореца, защото са лесно приспособими. Лесното им интегриране в съвременната архитектура прави всички желания напълно удовлетворени. Много потребители са капризни, но роло щорите се справят с капризите им.

Роло щори се характеризират с лесния начин на поставяне. Те се затягат или залепват бързо и надеждно към дограмата на прозореца без пробиване. Дюбелите и винтовете също не са необходими, което е идеално за наемателите на къщи и апартаменти. В много случаи те са способни да си ги поставят сами, с което спестяват средства.

Много често монтажът на дограма води до строително изменение върху конкретния обект. Мини роло щори могат да се монтират без видими следи, което няма да увреди прозорците. Това се дължи на факта, че те разполагат със специална техника за закрепване.

За странично водене на щорите има допълнителен пластмасов профил. Така люлеенето на плата, когато прозорците са отворени, вече няма как да стане. То остава назад в миналото, което е друго предимство на мини роло щори. Също така те идеално затъмняват помещението, защото отстрани не прониква никаква светлина. Така осветлението от нощните лампи и слънцето няма да ви пречи.

Ролата, които са с термо покритие от външната страна, ефективно помагат за рефлектирането на слънчевата светлина. Помещенията остават прохладни по този начин, когато през лятото температурите се повишават значително. Ползите от тях са много и вие ще ги усетите скоро, след като ги поставите в дома си.

Поради това, че не оставят следи при демонтиране, роло щори са изключително търсени от клиентите. За всеки е неприятно, когато по прозореца останат следи, които си личат ясно. Тяхното премахване е трудно, а в някои случаи дори невъзможно. Така че дори и след махането на щорите вие ще трябва да отделите още пари за ремонт.

Те са полезни особено за наемателите на различните къщи и апартаменти. Тъй като те не са еднолични собственици, могат да си навлекат гнева на хазяите, ако повредят или счупят нещо. Това важи и за случаите, когато след демонтирането на щорите останат следи.

Те дори могат да бъдат изгонени от жилището и така да останат без дом. Ако живеете на квартира, вероятно и вие не си позволявате нищо, без първо да поискате разрешение. От друга страна монтирането или демонтирането на щори е свързано със създаването на комфорт. Не всички харесват роло щори и искат да ги махнат.

Ако искате да монтирате роло щори в или пред някоя ниша, е препоръчително да използвате богатия избор от платове, който се предлага на клиентите. Срещат се както едноцветни, така и платове с шарки. Има материи и десени, които са подходящи за детските стаи. Също така за лесния монтаж може да се използват различни трегери за закрепване.

Друг възможен вариант е щората просто да се стесни по широчина. Те са практически лесни за употреба и често потребителите сами си ги монтират, без да прибягват до услугите на фирми. Има много сайтове в Интернет, както и каталози, където може да видите различни роло щори.

Те всички впечатляват със своя атрактивен вид, който е подходящ за всички помещения. Цените също не би следвало да ви притесняват, защото много пъти фирмите правят промоции. В условията на финансовата криза и пазарът безспорно усеща известни разклащания. Така че за да е стабилен, той трябва да прави доста компромиси.

Предлагат се двойно роло щори, които са идеалното решение за всички, които търсят нещо ново и различно. Те са елеганти и красиви, а освен това се приспособяват идеално към светлинните условия. Това е класика, само че с нова функция. Платът освен това е изтъкан от различни сегменти.

При управлението на тези роло щори ивиците могат да се припокриват или разминават. Тази функция е определено атрактивна и ще освежи много вашия дом. Щорите са неповторими по отношение внасяне на нещо ново и нетрадиционно. Богатството от модели и цветове прави възможно задоволяването и на най-големите капризи.

На пазара има и римски роло щори, които се радват на не по-малък интерес от останалите. Декорацията при тях с хоризонтални плохи. Посредством шнур на задната страна платът се набира нагоре. Щорите се характеризират с елементарна и лесна поддръжка и закрепване на горната шина със самозалепваща лента. Тя може да бъде свалена и почистена по всяко време.

Видовете роло щори са идеално приспособими към различни помещения – домове и офиси. Въобще пазарът на щори е много богат, което прави интересът на клиентите изключително силен. Темповете на производство също са високи и всеки ден се предлагат нови модели, които целят да удовлетворят силното търсене.

Конкуренцията е изключително оспорвана, но това не притеснява производителите. В повечето случаи това ги стимулира да докажат, че са най-добрите в бранша. Каталозите и брошурите са пълни с различни предложения в зависимост от индивидуалните предпочитания. Производителите като цяло знаят кои модели са най-търсени и затова постоянно ги развиват и усъвършенстват.

Ако се интересувате по-подробно от роло щори, винаги може да попитате специалист за информация. Фирмите задължително оставят служебен имейл и телефон за връзка, които са на разположение през целия ден. Много хора се интересуват от различни неща, които не са в тяхната компетенция.

Колкото по-добре сте информирани за състоянието на пазара, толкова по-трезва ще бъде и преценката за роло щори и други видове. Хората постоянно следят дали излизат нови модели и дали те биха били подходящи в дома им. В резултат на това те имат добра представа кои щори успяват да пробиват и кои не са толкова търсени. Благодарение на Интернет пазарът може да се проверява по всяко време на денонощието.


Най-четено
  • Монтаж на  пвц дограма

    Много фирми извършват монтаж на пвц дограма, което е добре за всички клиенти. Преди години предлага...

  • Алуминиева или пвц дограма

    Изборът на подходяща дограма за дома или офиса несъмнено е труден, защото е необходимо тя да се вп...

  • Ремонт на ПВЦ дограма

    Нитеа е фирма, която освен многобройните услуги предлага и ремонт на пвц дограма. Понякога вашата П...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!

eXTReMe Tracker