Рехау


Рехау е марка гарантираща качество - доверете се на големите в бранша.

Високото качество не означава много пари, това съотношение между цена и качество можете да го постигнете с немската ПВЦ дограма Рехау.

Поръчай онлайн сега!
Каталог

Рехау Евро-дизайн е едно добро и икономично решение с отлично качество. Всeки човек инвестира много в подобряването на обстановката в дома. Комфортът и уютът са основен приоритет, но те съвсем не се постигат толкова лесно. Поради тази причина трябва внимателно да се проучи пазарът, за да се намери най-доброто и ефективно решение.

Трикамерната система на Рехау Евро-дизайн има строителна ширина, която е 60мм. Произведена е от специална формула PVC 1476, а нейните свойства предпазват от УВ-лъчите. Системата има редица положителни качества, поради което е много търсена на пазара. Камерите са три, а монтажната дълбочина е 60 мм.

Чрез използването на стъклопакет, който е дебел 32 мм, се постигат изключително добри звуко – и термо изолационни характеристики. Също така системата има по-добра стабилност заради специалния подсилващ материал. Дизайнът е много атрактивен и така и най-претенциозните клиенти ще намерят най-доброто решение, което напълно да ги удовлетворява.

Профилите са елегантно скосени под 15 градуса, а за постигане на максимална индивидуалност крилата на прозорците имат различен дизайн. Те са или заоблени, или прави. По този начин прозорците със сигурност поставят стилен акцент в дома ви, което е още една причина да изберете тази система. Рехау е много популярна марка, която се вписва добре навсякъде.

Възможностите за приложение също не са малко, защото Рехау е изключително икономично решение. Няма значение дали в момента извършвате ремонтната дейност или пък ново строителство. И в двата случая Рехау Евро-дизайн максимално ще оправдае вашите очаквания. Освен изработката на прозорци, е възможна и такава на вътрешни и балконски врати.

Предимствата на системата са много и трудно могат да се изброят всичките. Повърхностите са гладки и лесни за почистване, което определено е предимство. Много хора са отегчени, когато почистващите процедури са дълги. Те действително отнемат много време, което накрая води до силна умора. Със системата Рехау Евро-дизайн няма защо да се притеснявате.

За по-добро почистване и оттичане на водата има кос фалц и блендови рамки. Статичните качества са оптимални, което се постига чрез армиране с голяма монтажна височина. Има еднакви армировки в блендовите рамки и в крилата за по-малко място за складиране. Тъй като са рециклируеми, повърхностите са екологично чисти.

Не по-малко популярна и известна разработка на Рехау е Рехау Евро-дизайн 70, която може да се похвали ефективна топлоизолация и индустриално строителство от висок клас. Тъй като инвестициите за дома са на практика безкрайни, всеки детайл трябва задължително да оправдава вашите очаквания. Ако за вас от жизнено значение са дизайнът и жилищният комфорт, Рехау Евро-дизайн е идеалният вариант.

Качествата и са много и положителни, а не би могло и да бъде по друг начин. Повърхността е гладка и лесна за почистване, а на касата има скосен фалц за по-лесно почистване и оттичане на водата. Чрез армиране се постигат оптимални статични качества.

Армировката е еднаква за касата и крилото, за да се постигне минимизиране на складовите наличности. За рационално производство могат да се монтират заваряеми уплътнения по избор. Системите са екологични и рециклируеми, както и при Евро-дизайн 60. Този показател е много важен за тези, които са за цялостното опазване на околната среда.

По отношение на дизайнът крилото е право или заоблено, а изборът на цветове е голям. Могат да се използват фолиране, лакиране или пък алуминиеви капачки. Оформлението на прозорците може да се осъществи по индивидуален проект – те могат да са кръгли или пък триъгълни, а също и скосявания и шпроси.

Рехау предлага за системата Рехау Евро-дизайн 70 и следните допълнителни продукти, които биха могли да са от полза за потребителите. Рехау Еър Комфорт например е уникална по своя характер саморегулираща се система за вентилация, при това с автоматично ограничение на потока на въздуха. Така в помещението има по-здрав климат и по-добра циркулация на въздуха.

Предлага се и решение за ъглите, така че да не се образува конденз. За ефективното му възпрепятстване използвайте DIN 4108 – 2. Рехау Комфорт Дизайн пък е система за щори, която предлага максимална защита от светлина и чужди погледи. Възможно е по ваш избор системата да бъде с интегриран комарник.

Системата на Рехау Евро-дизайн 70 е с много възможности за оформление, което се дължи на нейните многобройни форми, както и на цветовете и дизайнерските вариации. Икономичната прозоречна система е с доказано и неоспоримо качество. Ето най-доброто решение за вас, което напълно да ви задоволи във всяко едно отношение.

Евро дизайн 70 е икономична система за различни приложения при строежа на жилища. Тя е изработена от изключително качествена HDF повърхност, която е гладка и съответно лесна за поддържане. Оптималните статични качества са гарантирани поради здравата и качествена армировка. Дограмата Евро 70 е рециклируема в съответствие с изискванията за екологичност на продуктите.

Има и редица опции за конфигуриране, които включват възможности за избор при оформлението на крило. То може да бъде право или заоблено. Изборът на цветове също е голям, като се използват фолиране, лакиране или алуминеви капачки. Съществува и възможност за индивидуално придаване на форми – заоблени, ъглови или дъговидни.

Рехау Брилянт Дизайн е друг проект на Рехау, който много от вас вероятно познават. Тази система е ориентирана предимно към дизайна, а монтажните дълбочини за взискателно строителство са 70 и 80 мм. Тя комбинира в себе си едновременно многообразие в дизайна и изключително висока топлоизолация.

Системата с опорно уплътнение при всички случаи ще даде очакваните резултати, независимо дали е с 5 или 6 камери. Тя освен това покрива изискванията за стандарт на ниска енергия. За да се постигне претенциозна оптика, се изискват скосени или закръглени дизайн крила, както и блендови рамки. Предимствата също са много, което и като другите я прави изключително търсена на пазара.

Благодарение на своите качествени проекти Рехау е любимата марка на много хора. Всички те в малка или по-голяма степен се стремят към създаването на малък комфорт, който обаче не е лесно да постигнат. Пазарът предлага много възможности и е трудно да се избере най-правилната.

Няма никакво съмнение обаче, че Рехау е един от най-добрите и оптимални избори, от който всеки ще бъде доволен. Дори и да трябва да платите малко повече, направената от вас инвестиция ще се възвърне в много кратък период от време. Така както вие, така и останалите обитатели в дома ви ще се наслаждавате на хармония и уют дълго време.


Най-четено
  • Монтаж на  пвц дограма

    Много фирми извършват монтаж на пвц дограма, което е добре за всички клиенти. Преди години предлага...

  • Алуминиева или пвц дограма

    Изборът на подходяща дограма за дома или офиса несъмнено е труден, защото е необходимо тя да се вп...

  • Ремонт на ПВЦ дограма

    Нитеа е фирма, която освен многобройните услуги предлага и ремонт на пвц дограма. Понякога вашата П...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!