Портални врати


Много са местата, където намират в наши дни портални врати. Те са известни още и като двукрили и се използват за входовете на конферентни зали или салони за празнични събития. По отношение на материалите, от които се изработват този тип врати, те не се различават особено от еднокрилите. Естетичният им вид и техниката също не са различни в сравнение с еднокрилите врати. Вариантите са цветове са богати и разнообразни, както и техните размери. Що се отнася до посоката им на отваряне, тя може да бъде навън или навътре. Люлеещите се врати от този тип също са много атрактивен и интересен модел. При тях същестувва опция пантите да се движат на 180 градуса. Отварянето им в двете посоки ги прави сигурен и надежден избор, а освен това те се характеризират със здравина и дълготрайност. Ние предлагаме голямо разнообразие от такива врати, които клиентите могат да поръчат по всяко време от страниците на нашия сайт. Поръчай онлайн сега!

Големите помещения с високите тавани и широки стени са предимно местата, където се използват портални врати. Това се дължи на простия факт, че те се нуждаят от повече предимство. Благодарение на внушителните си размери и ширината, вратите от този тип са в състояние да осигурят преминаването на голям брой хора в двете посоки за сравнително кратък период от време. Внасянето и изнасянето на големи тежки предмети, техника и мебели също става лесно и бързо. Това е ключово предимство на вратите, поради което много наши клиенти ги предпочитат. Едновременно с това е възможна употребата само на едното крило при положение, че товарът не е толкова тежък и обемен. Заведенията, хотелите и обществените сгради в голямата си част са снабдени с такива врати, тъй като във всеки един от тези обекти непрекъснато влизат и излизат хора и се внасят различни товари. Големият размер на вратите е предимство не на последно място и поради факта, че дава възможност за поставянето на разнообразни декорации. Те не биха могли да намерят приложение при много от вратите, които обикновено са с малки или средни размери. Продуктът е качествено и надеждно решение за всеки, който иска да има едновременно красива и дълготрайна врата.

Пак в резултат на големите размери на портални врати, те се характеризират с великолепно излъчване. Елегантността и красотата им са способни за кратко време коренно да променят облика на помещенията, в които са монтирани. Освен това в преминаващите през нея хора винаги се създава усещането, че са по-специални и привличащи вниманието на останалите. Ние предлагаме най-добрите двукрили врати за хотели и зали, които са на разположение на всичките ни клиенти. Освен това гарантираме за техните качество и надеждност в съчетание с напълно приемливите и разумни цени. Това е несъмнено едно от най-трудните неща в нашия бранш – да се намери балансът между качество и цена. Поради богатия си опит в производството на такива врати обаче, нашите специалисти се справят отлично с тази задача. Със закупуването на портална врата от фирмата ни, всяко помещение, в което се постави, ще промени в положителна насока цялостното си излъчване.