Навеси тенти


Тентите от типа навеси са едни от най-известните и популярните. Такива могат да се видят монтирани над повечето заведения и ресторанти на открито. Благодарение на този продукт за клиентите винаги се осигурява достатъчно комфорт и уют при рязка промяна в климатичните условия. Ежедневно в много държави се случва докато слънцето пече силно да задуха вятър или дори да завали дъжд. В резултат на това седящите на открито клиенти изпитват силно чувство на дискомфорт. Това обаче няма да е така, ако съдържателите на заведения предварително са помислили за подобно развитие на нещата. С поставянето на навеси тенти те намират ефикасното и дълготрайно решение на този проблем, като при това цената на поставянето е напълно приемлива. Освен това съществува опция, която позволява покупката на тенти на изплащане. По този начин не се налага плащането на цялата сума наведнъж, което със сигурност води до известни ограничения в бюджета впоследствие. Навесите на заведенията могат да се спускат до различно ниво на височина по всяко време на деня. Поръчай онлайн сега!

За целта се използва както ръчно, също така и дистанционно управление. Вторият начин позволява спускането и вдигането да се извършва от разстояние и така няма нужда до навесите да се ходи всеки път при рязка промяна във времето. Тенти навеси се продават и монтират в голямо разнообразие от цветове, което е от съществено значение за интериорите на всяко заведение или сграда. По традиция по-голямата част от тях комбинират няколко цвята, но и едноцветните са не по-малко ефикасно и добро решение. Такъв тип тенти може да се използва и за барбекюта в случай, че времето се развали. Освен за съдържателите на заведения и ресторанти на открито, тентите са подходящи и за различните видове жилищни и административни сгради. Благодарение на тях сградите получават надеждна защита от силната слънчева светлина и продължителните пориви на вятъра. И двете често са основната причина стъклата на помещенията да се напукват, а също така и стените. Ето защо спускането на тентите решава този проблем, който е свързан с отделянето на още средства за нови прозорци. При монтажа им се използват единствено здрави и дълготрайни строителни материали.

Тенти навеси са продукт с универсално значение за дълготрайния комфорт и уют. С тяхна помощ посетителите в заведенията и ресторантите са винаги надеждно защитени от пряката силна слънчева светлина или проливен дъжд. Освен това навесите могат и да се вдигнат, ако това води до създаване на повече комфорт. Благодарение на дистанционните уреди за управление и екстри към тях манипулацията им се извършва изключително лесно. Навесите могат да бъдат монтирани и в редица къщи с дворове, където при хубаво време се организират барбекюта. Практичността и функционалността на тентите от този тип днес са ги превърнали в един от най-търсените и полезни продукти. Богатата цветова палитра и разнообразните модели пък правят възможно намирането на най-доброто решение, което да удовлетворява в пълна степен индивидуалните потребности и интереси. Пребоядисването на навесите също е възможно, ако първоначалният им цвят не се вписва добре с обзавеждането. За такива неща обаче е необходимо да се помисли преди покупката на навеси тенти.