Кьомерлинг


Търсите качество? Къомерлинг е вашето решение! Нека ние да знаем, кое е добре за вас. Опитвайки се сами да намерите правилното решение, защото сега сте решили да смените дограмата си, ще пропуснете важни неща с които ние се сблъскваме ежедневно. Доверете ни се, ние знаем какво е добро за вас.

Поръчай онлайн сега!
Каталог

Еврофутур е една от най-добрите петкамерни дограми, която гарантира екстремна топлозащита, както и модерен дизайн. С производството на този профил Кьомерлинг, който е номер едно в Европа в производството на ПВЦ дограма, предлага максимално добро и оптимално решение в традиционните системи за ПВЦ прозорци.

Елегантният дизайн на дограмата позволява тя да се вписва добре както в новите сгради, така и в класическата архитектура. По този начин тя е изключително подходяща и намира широко приложение. Еврофутур е комплектна петкамерна система, подходяща за проектирането на различни видове прозорци. Концепцията на профила прави възможно оптималното вписване на прозореца в различни архитектурни стилове.

Това се отнася както за новите сгради, така и за ремонтните дейности. Всички кантове са заоблени и това определя дизайна на системата. В профилите е възможно да се монтират шумоизолиращи и топлоизолиращи стъклопакети от най-съвременен вид. Ударната жилавост на ПВЦ материала гарантира стабилността на прозореца, като има и интегрирано метално подсилване.

Със системата Еврофутур на Кьомерлинг вие си осигурявате домашен комфорт и ниски разходи за отопление. Освен това допринасяте за цялостното опазване на околната среда с намаляването на вредни емисии. Впрочем днес привържениците за защита на околната среда са много и те са против тези профили, които не допринасят за нейното опазване.

Еврофутур Елеганс има заоблени форми отвън и отвътре, които придават на прозореца стилен и модерен дизайн. Профилът има стабилен напречен разрез с изключителна статика, което гарантира по-дълъг живот на прозореца. Освен това така и пластмасата придобива повече якост. Има също така черни уплътнения, а възможните цветове са в изобилие.

Кьомерлинг 88+ е друг проект на Кьомерлинг. Той представлява шесткамерна система за ПВЦ дограма. Това е нова профилна генерация, а профилът има максимална дълбочина. Тя е от 88 мм, а освен това се характеризира и с модерен дизайн и перфектни пропорции. Системата има изключително ефективна топлоизолация със средно уплътнение и 6 камери.

За по-добра и сигурна защита от проливния дъжд и силния вятър се грижат три уплътнителни равнини във всички области. Това важи дори за сгъвката на крилото и касата. Благодарение на иновативното уплътнение във фалца се получава допълнителна топлоизолация. Дебелината на стъклопакета е различна и варира между 24 и 52 мм.

По-добрата статика пък прави възможна реализацията на по-големи от досегашните прозорчени крила. Шесткамерната пвц дограма отговаря на всички изисквания за нискоенергийна къща дори в стандартно изпълнение. Тя може да бъде изпълнена и във вариантите с алуминиева капачка или пък „пасивна къща”.

Тази разработка на Кьомерлинг е полезна и поради още една причина – има едновременно голяма свобода както на формите, така и на разцветките. Това прави намирането на подходящото архитектурно решение по-лесно, а декорите могат да бъдат дървесни или с алуминиева повърхност. Цялостната система на конструкцията несъмнено е много интелигентна, и това завишава отчетните стойности по отношение на изолацията, сигурността и цената.

Кьомерлинг предлага изключително ценна дограма, която перфектно ще изпълни своето предназначение. Много са нейните положителни характеристики, които я правят толкова атрактивна за клиентите. Все пак всички те искат най-доброто за дома си и са готови да го постигнат на всяка цена. Качествената дограма има огромно и важно значение за комфорта.

На първо място дограмата е известна с перфектната си шумоизолация. Шумът от улицата пречи на много хора по всяко време на денонощието. Те често не спят добре през нощта и на другия ден са в лошо настроение. Когато пък през деня е горещо те не могат да отворят прозорците си, защото от шума ги боли глава.

Съвременните прозорци трябва да покриват изискванията за защита от шум, за да може обитателите на всяко жилище да се чувстват максимално комфортно. ПВЦ дограмата на Кьомерлинг напълно покрива тези изисквания, така че ще имате само ползи от нея.

Шумоизолацията се повишава още повече благодарение на металните подсилвания и възможността за избор на подходящи стъклопакети. Прозорците и вратите покриват изискванията на Клас 5, които включват висока шумоизолация съгласно стандарта DIN 4109. Друга положителна нейна характеристика е перфектната топлоизолация, която също е от изключителна важност за трайния и постоянен комфорт.

Самият материал, от който се изработва дограмата на Кьомерлинг, има изключителни топлоизолационни характеристики. ПВЦ дограмата тук отново е на висота и покрива всички изисквания. Това е още един плюс за потребителите, защото със сигурност ще направят каествена и разумна инвестиция, на която ще могат да се наслаждават пълноценно дълго време.

Взломоустойчивостта е третата по важност характеристика на тази дограма. Стабилните врати и прозорци предлагат максимално добро и надеждно техническо решение за повишена сигурност. Специалният обков в комбинация с подходящите стъклопакети и качественият монтаж осигуряват надеждна защита и прозорците се определят като „максимално подсигурени срещу взлом”.

Противопожарната защита е не по-малко важна, ето защо потребителите отново няма да сбъркат, като купят продуките на Кьомерлинг. Специалната пластмасова смес е трудно запалима съгласно класификацията на DIN 4102 и не поддържа горенето. С други думи, тя се самозагасва и така предотвратява по-сериозните последици за вашия дом. При дървената дограма например запалването е по-срещано заради дървото, което е лесно запалимо.

Водоотвеждането е друга черта, върху която си струва да обърнете внимание. При производството на всеки прозорец наличието на отводнителни канали е много важно. Водоотводните канали в никакъв случай не бива да се запушват в периода на експлоатация на прозоречните системи. Това само ще затрудни бързото и лесно оттичане на случайно попадналата вода.

Цветовете на дограмата от Кьомерлинг са безкрай, като традиционно тя се предлага в бяло. Но фирмата отново е на висота и може с лекота да задоволи различните потребителски желания. Много клиенти имат сериозни изисквания към цвета, който да придаде максимално положителен облик на жилищния интериор.

Богатата цветова палитра я има както отвътре, така и отвън. Тя се характеризира с висока устойчивост срещу светлината, а атмосферните влияния дори не я одраскват. Фолирането е много атрактивно и се отличава не само с много цветове, но също така и с различни дървесни структури.

Благодарение на качествените си продукти Кьомерлинг отдавна се е утвърдила на пазара като водеща в производството на ПВЦ дограма. Нейните клиенти непрекъснато се увеличават, защото са доволни от предлаганите стоки. Дълговечността на профилите заедно с всички техни положителни черти гарантират, че вие влагате парите си в нещо, което ще изпълнява перфектно своето предназначение за дълъг период от време.


Най-четено
  • Монтаж на  пвц дограма

    Много фирми извършват монтаж на пвц дограма, което е добре за всички клиенти. Преди години предлага...

  • Ремонт на ПВЦ дограма

    Нитеа е фирма, която освен многобройните услуги предлага и ремонт на пвц дограма. Понякога вашата П...

  • Алуминиева или пвц дограма

    Изборът на подходяща дограма за дома или офиса несъмнено е труден, защото е необходимо тя да се вп...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!