Дървени парапети


Парапетите от дърво са един от най-търсените продукти за външните и вътрешни стълби. Като професионална фирма от бранша ние предлагаме на клиентите си само висококачествени дървени парапети, които се характеризират с надеждност и трайност. Преди всичко тези парапети се предпочитат от клиентите заради безспорните положителни характеристики на дървения материал. Като никой друг той излъчва неповторим аромат, който допринася за създаването на хармонична обстановка. Освен това е екологично издържан и това го прави напълно безопасен при ползване както за здравето, така също и за околната среда. Това е от особено значение в наши дни, когато съвременните изисквания към парапетите са много високи. Затова ние стриктно ги спазваме и предлагаме на клиентите единствено продукти, които да им носят дългогодишна полза. Парапетите от дърво са подходящи в еднаква степен за външната и вътрешна стълба, а също така и за балконите. Всички те се нуждаят от обезопасяване, което тези парапети могат да осигурят на сто процента. Поръчай онлайн сега!

Разнообразието от дървени парапети позволява намирането на най-доброто решение за клиентите. Тъй като специалистите ни разполагат с богат опит и висока квалификация, за нас не е проблем да помогнем на клиентите при техния избор. Цветът на дървения материал може да е разнообразен, което отново е положително за клиентите. Голяма част от тях са привърженици на по-нестандартните решения, а именно те стоят в основата на създаване на атрактивни решения в сферата на обзавеждането. Затова ние предлагаме продуктите си в различни разцветки и по този начин всеки един клиент има възможност да вземе най-доброто решение. Макар че основното предназначение на всички парапети е предимно да обезопасят надеждно стълбите, много често поставянето им се прави предимно с декоративни цели. Такива са голяма част от парапетите за тераса, на които се поставят саксии с цветя и други растения. Освен това обаче монтираните на балкона парапети скриват чудесно случващото се там от любопитните хорски погледи. Ако са изработени от масивно дърво, те са издържливи и дълго време се запазват в отлично състояние. С правилната поддръжка на дървото и освежаването на лаковото покритие парапетът може да издържи в продължение на дълги години без наличието на никакви увреждания.

Нашите дървени парапети са не само изключително разнообразни по отношение на модела и цветовете. Преди всичко те са изработени от професионалисти, а това дава допълнителна гаранция за техните качества и надеждност. Нашата фирма извършва предварителен оглед преди всеки монтаж, който цели да ни улесни непосредствено в хода на работата. Тъй като понякога размерите на парапета са по-големи, има опасност това да увреди стената по време на поставянето. Ето защо с извършването на предварителния оглед ние избягваме подобни инциденти, които са изключително неприятни за всички клиенти. Поставен на точното място, дървеният парапет може по неповторим и уникален начин едновременно да обезопаси стълбите и да внесе освежаване в домашната обстановка. Парапетите от дърво са подходящи за къщи и апартаменти, защото и в двете е възможно да има стълбища. Ние ги поставяме качествено и професионално, в резултат на което няма опасност от преждевременно увреждане на продукта.