Външни щори и охранителни ролетки


Ветроупорни завеси
Телефон за връзка: +359 877 778 317 Вид услуга Це...
Външни щори
На българския пазар един от най-търсените слънцезащитни продукти са хоризонталните щори. Те се движат нагоре и надолу,...
Гаражни врати
                Според начина им на отваряне...
Капаци
За да защитят дома си в наши дни, хората прибягват до различни варианти. Най-често те поставят СОТ системи или пък охр...
Охранителни ролетки
                Ролетките играят немалка рол...
Има много общи неща между външните щори и охранителните ролетки. И двете приспособления служат за защита на различни по вид помещения – офиси, магазини и бутици. Външните щори освен това предпазват надеждно и от слънчевата светлина, а поддържат и топлина през зимата.

     Двата артикула са много търсени на пазара, защото отдавна са доказали своите качества. Днес всеки ден хората поставят дограма в дома си, за да го изолират от уличния шум и от лошите атмосферни условия. Дограмата се характеризира с устойчивост при лошо време и с дълъг експлоатационен живот. Тези две нейни черти я правят ценна за апартаменти и къщи.

Поръчай онлайн сега!

Може да направите добра инвестиция, ако на работното си място монтирате външни щори и охранителни ролетки. Те имат и украсителна функция, т.е. придават на сградите по-модерен и атрактивен вид. Благодарение на богатата цветова гама и най-претенциозните в това отношение със сигурност ще бъдат удовлетворени.

Няма по-ефикасно средство за защита от слънцето от външните щори. В днешно време те дори са по-предпочитани от вътрешните, при които контролът на видимост е ограничен. Външните щори също така разполагат с редица екстри, които спомагат допълнително за тяхната ефективност. Цената на аксесоарите може и да е висока, но определено си струва похарчената сума.

Най-търсени от допълнителните аксесоари са дистанционните управления и таймери, с които може да задавате определени функции. С тях не се налага да ставате непрекъснато, за да настройвате щорите на желаната от вас стойности. Дистанционното управление предоставя възможност щората да се спусне при достигане на определено ниво на светлина.

С монтирането на външни щори и охранителни ролетки вие правите добра инвестиция, ползите от която ще се усетят скоро. За разлика от металните тежки решетки, които даже са неподвижни, ролетките са много лесни за управление. Само с едно натискане на бутона се задвижват няколко решетки на цяла сграда, а не само на отделни етажи.

Благодарение на своята лесна подвижност ролетките изпълняват чудесни охранителни функции. Именно поради тази причина много собственици на заведения и ресторанти си ги набавят. Така те се застраховат допълнително срещу набезите на крадци, които в наши дни са често срещано явление.

Ролетките влизат в ролята на пазач не по-малко ефективно от истинските охранители. Те могат да се видят предимно в клубове и частни домове. Но тъй като не всеки има възможност да си наеме лична охрана, монтирането на охранителни ролетки е отличен заместител. За различните вкусове има много цветове, които превръщат сградите в атрактивни архитектурни произведения.

Препоръчително е при възможност да монтирате едновременно външни щори и охранителни ролетки на желания от вас обект. По този начин получавате ефективна защита от взлом и от вредната слънчева светлина. Външните щори освен това затоплят апартамента през зимата и правят разходите за отопление значително по-ниски. Това е добре дошло за всички, особено предвид финансовата криза.

Външните щори са предпочитани и заради дистанционните управления, които могат да управляват 6 и дори 14 щори. В повечето случаи може да контролирате както всички щори, така и всяка една поотделно. Това се харесва от всички хора, за които е досадно постоянното ръчно настройване на щорите.

Към охранителните ролетки могат да се добавят укрепителни профили за по-голяма сигурност. Те се използват най-вече за витрини на магазини, а се добавят и допълнителни специфични защитни устройства. Така на платното се придава повече здравина, която е от съществено значение. Не бива да имате колебание относно ефективността на външни щори и охранителни ролетки.

И двата артикула са ценни за дома, офиса и всяко друго помещение. Ролетките несъмнено придават по-модерен и атрактивен вид на работното място, което спомага за това работата да спори по-лесно. Така на хората ще им се ходи на работа с повече желание.

Външни щори и охранителни ролетки на пазара се продават в изобилие. Тъй като многото клиенти имат различни желания, е важно те да получат това, което ги задоволява. За целта се правят щори и ролетки в безброй цветове, така че всички да са доволни. Някои хора пък предпочитат нетрадиционни цветове, които придават екстравагантност на сградите.

Създаването на максимален уют и комфорт е от особено важно значение за всеки дом. За да го създадат, хората инвестират с готовност много пари. Поставянето на външни щори и охранителни ролетки е правилна стъпка в тази насока. Комбинацията от защита от крадци и слънчева светлина е отлична и не бива да се пропуска.

В наши дни никой от многото потребители не може да се оплаче от липса на каквито и да е артикули на пазара. В миналото той действително е бил силно ограничен, но днес нещата са коренно различни. Няма нищо по-лесно от това да се сдобиете с необходимото за дома.

Трябва просто да разпределите правилно бюджета си, така че да ви стигне за всичко. По отношение на намирането на продуктите не трябва да има никакви притеснения. От различните рекламни каталози и брошури ще добиете пълна и цялостна представа за всяка една стока. Изключение не правят и външни щори и охранителни ролетки.

Онлайн пространството е не по-малко богато на информация. Там постоянно се рекламират продукти и различни бизнеси, до които потребителите имат пряк и непосредствен достъп. В сайтовете и онлайн магазините има изобилие от щори и ролетки, подходящи за всеки индивидуален вкус. Богатият избор прави намирането на подходящите артикули значително по-лесно.

За ползите от външни щори и охранителни ролетки убедително говори фактът, че те се търсят постоянно. Всеки ден работници от различни фирми отиват на конкретен адрес, за да ги монтират. Благодарение на тях обектите са надеждно защитени както от лоши атмосферни условия, така и от обирджиите.

За да получите максимално надеждна охрана и сигурност за обекта си, охранителните ролетки са най-добрата опция. Тяхната лесна подвижност позволява при нужда да се евакуират много хора от сграда. При неподвижните метални решетки това е просто немислимо. Именно неподвижността е сред основните недостатъци на металните решетки. Поради тази причина те се превръщат в отживелица.

Външните щори пък могат да се управляват от разстояние и да защитят помещението от проникването на прекалена слънчева светлина. Те също така задържат топлината навън, което през лятото прави съня много спокоен. Малко хора могат да се похвалят, че през летните вечери не се будят поне веднъж от горещините, които са непоносими.


Най-четено
  • Монтаж на  пвц дограма

    Много фирми извършват монтаж на пвц дограма, което е добре за всички клиенти. Преди години предлага...

  • Алуминиева или пвц дограма

    Изборът на подходяща дограма за дома или офиса несъмнено е труден, защото е необходимо тя да се вп...

  • Ремонт на ПВЦ дограма

    Нитеа е фирма, която освен многобройните услуги предлага и ремонт на пвц дограма. Понякога вашата П...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!

eXTReMe Tracker