Алуминиеви конструкции


Алуминиеви решетки
    Има много начини за изработване на алуминиеви решетки, като някои от тях със сигурност са известни ...
Слънцезащитни системи
Да се контролират природните сили е нещо, към което човечеството отдавна се стреми. В наши дни има все повече доказате...
Търговско обзавеждане
   Често някои хора не обръщат достатъчно внимание на обзавеждането. Всъщност то е много важен детайл, от к...
Алуминият намира масово и широко приложение в строителството, защото отдавна е доказал своите положителни качества. Поради своята надеждност и устойчивост той се използва за построяването на много сгради. Известен със своята многофункционалност, той е изключително ценен за всички, които го използват. Той е гаранция, че дълго време няма да имате проблеми с поддръжката му. Поръчай онлайн сега!

Действително поддръжката му е минимална и не изисква големи разходи. Той е лек и фин материал, което е само още едно от многобройните негови предимства. Поради всичко това търсенето му на пазара е интензивно. Нормално е потребителите да искат най-доброто за себе си.

Ежедневно се строят много алуминиеви конструкции, които благодарение на материала, от който са изработени, са доста издържливи. Вероятно сте виждали голям брой такива конструкции и отдавна сте се убедили в тяхната здравина и сигурност. Каквато и информация да почерпите за алуминия, няма начин тя да го представя в отрицателна светлина.

Алуминият се използва абсолютно навсякъде, където изискванията за здравина са повишени. Това важи и за случаите, където се налага по-забележителен растер на конструкцията. Този факт сам по себе си е твърде показателен. Той най-добре показва колко ценен за строителството е алуминият. Съществуват няколко типа алуминиеви конструкции, които едва ли всички познават в детайли.

Конструкциите с прекъснат термичен мост са известни на голям брой потребители. Все пак има и такива, които вероятно биха искали да знаят малко повече за тях. За всички е препоръчително да се поровят в Интернет, където несъмнено ще открият това, което търсят.

Онлайн пространството е най-добрата и надеждна информационна среда. Всеки ден в него се публикуват статии и материали на различна тема. Разбира се, не всички от тях са напълно достоверни. Като цяло обаче за всеки потребител е възможно да научи това, което иска. Неслучайно и всички фирми инвестират в онлайн реклама. Така дейността им става известна на повече хора.

По принцип коефициентът на топлопреминаване на алуминиеви конструкции с термичен мост е Uf =2.8 W кубични метра. Тези конструкции напълно задоволяват съвременните естетически изисквания към дограмата, като съчетава в себе си необходимите структурни характеристики на профилите. По отношение на съотношението максимална структурна стабилност и използване на минимално количество алуминий системата е напълно оптимизирана.

Тя позволява изпълнение на фиксирани отваряеми прозорци. Има и нови профили, чийто канал е от ПВЦ обков. Той пък позволява многоточково заключване, както и реглаж на пантите и бърз монтаж. Определено това са полезни предимства, които са причина за неговата популярност на пазара.

Отваряемостта на тези алуминиеви конструкции може да бъде в няколко разновидности. Отварянията биват обикновено, двуплоскостно, комбинирано отваряне навън и навътре. Съществува и отваряне на горна и долна хоризонтална ос, отваряне тип „хармоника” и паралелно плъзгане. Разнообразните възможности се избират според индивидуалните потребности и нужди. В това отношение пазарът напълно задоволява всички клиенти.

Касите са с три размера камери. Първият от тях е с права и заоблена линия. Втората каса има завършващ профил от вътрешната страна. Третата каса е комбинирана и може да се използва както за дограма, така и за капаци. Всяка каса има предимства, които я правят полезна за потребителите.

Крилата са два размера за разлика от камерите. В първия случай крилото е с права, а също и със заоблена линия. И двата вида са в три размера. Вторите крила са за прозорци и врати, като съществува възможност за отваряне навън и навътре. Ако имате повече въпроси, не се колебайте да се свържете със специалист.

Популярни са и други алуминиеви конструкции, които потребителите предпочитат за себе си. Те непрекъснато проучват новите предложения, за да са в крак с нововъведенията. Така те имат по-ясна представа кои продукти са по-надеждни и дали си струва да бъдат купени. Това им помага и гарантира добрата и сигурна инвестиция.

Освен алуминиеви конструкции с прекъснат термичен мост, има и такива с непрекъснат. Този вид системи също задоволяват съвременните естетически изисквания към дограмата, съчетана с необходимите характеристики за профилите. И тя е оптимизирана по отношение съотношението структурна стабилност и употребата на минимално количество алуминий.

Системата позволява изпълнението на фиксирани и отваряеми прозорци. По отношение на отваряемостта системата по нищо не се различава от тази с прекъснат термичен мост. Видовете отваряния са обикновено и двуплоскостно, възможност за отваряне навътре и навън, отваряне на горна и долна хоризонтална ос. Отварянето тип „ахармоника” също е възможно, както и паралелното плъзгане.

При касите вече нещата са коренно различни. Има многообразие от каси, които потребителите биха могли да изберат. Съществуват каси с права и заоблена линия, както и такива с подпрозорчена пола. Има каса със завършващ профил от вътрешната страна, както е и при системата с прекъснат термичен мост.

Комбинираната каса за дограма и капаци също присъства като вариант при избор от страна на всеки клиент. Така двете системи са както много еднакви, така и различни в много отношения. Например и едната и другата са неподходящи за някои сгради. Ако поставите едната от системите в неподходяща за нея сграда, със сигурност няма да сте доволни от полученото.

Крилата се различават, като и тук има много възможни опции. Има крила за прозорци и врати, както и такива с възможност за отваряне навън и навътре. Съществуват и крила със стъклодържател. Те са подходящи за изработката на капаци. Остъкляването, както и влагането на ламелите, се извършват при сглобяване на крилото.

Многофункционалността на двата типа алуминиеви конструкции ги правят много надеждни и сигурни. Безспорните качества на алуминия вероятно ще задържат водещите му позиции по отношение на здравина и сигурност още дълго време. Той е материал, който отдавна е доказал на потребителите ползите, които носи.

Ако искате да монтирате алуминиеви конструкции, свържете се с някоя от многобройните фирми. Те разполагат с изключително компетентни и опитни служители, които прекрасно си разбират от работата. За кратко време те ще направят точно това, което се изисква от тях. Така вие ще сте напълно доволен и няма да имате никакви забележки.

Фирмите прекрасно разбират, че няма нищо по-добро за тях от доволните и постоянни клиенти. Те ефективно помагат популярността им да расте, а следователно и тяхната добра репутация. Много често доволен клиент препоръчва фирмата на свои познати, които също ползват нейните услуги. По този начин се скрепяват добрите и трайни отношения, така необходими за успешния бизнес.


Най-четено
  • Монтаж на  пвц дограма

    Много фирми извършват монтаж на пвц дограма, което е добре за всички клиенти. Преди години предлага...

  • Алуминиева или пвц дограма

    Изборът на подходяща дограма за дома или офиса несъмнено е труден, защото е необходимо тя да се вп...

  • Ремонт на ПВЦ дограма

    Нитеа е фирма, която освен многобройните услуги предлага и ремонт на пвц дограма. Понякога вашата П...

Къде се намираме

Поради невъзможността да обработим всички телефонни запитвания компетеннтно, се налага да помолим нашите клиенти: Моля, използвайте контактната форма! Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!

eXTReMe Tracker