Автоматични врати


Популярните в наши дни автоматични врати намират масово приложение в ежедневието на хората. Те се поставят предимно на места, където непрекъснато има интензивно движение около входа. Това са преди всичко търговските обекти и административните сгради, но също така и хотелски и жилищни комплекси. Ние предлагаме голямо разнообразие от този тип врати, които клиентите ни могат да поръчат по абсолютно всяко време. Плъзгащите еднокрили и двукрили врати са само две от опциите, от които могат да избират купувачите. Освен тях, на разположение са още телескопичните или ъгловите врати. Всеки един от изброените модели се характеризира със собствени отличителни черти, което го прави в по-малка или по-голяма степен подходящ избор. Електродвигател с редуктор и зъбно колело е основният задвижващ механизъм при много от този вид врати. При електрохидравличните модели пък двигателят задвижва хидравлична помпа, създаваща налягане в хидравличен център. Именно по този начин се осъществява придвижването на вратите, които са най-различни по отношение на цвят и модел.

Поръчай онлайн сега!

Много популярни са още и автоматични врати на панти, които ние предлагаме като вариант за всичките си клиенти. Основно се различават три типа врати, спадащи към тази категория. Те са съответно линейни, лостови и монтирани към пода. Линейните задвижващи механизми от своя страна пък могат да бъдат електрохидравлични или електромеханични. Електромеханичните включват в състава си електродвигател, редуктор и червена предавка. За разлика от тях, при вторите са налице компоненти като електродвигател, попма и хидроцилиндър. Тези три компонента в голяма част от случаите се монтират под общ корпус. Що се отнася до употребата на лостовите автомати, тя се налага при определен тип ситуации.Типичен пример в това отношение е случаят, когато поставянето на линейният тип задвижване поради една или друга причина е невъзможно. Електродвигател и редуктор са основните компоненти, от които тези автомати се състоят. Те се монтират на неподвижната част от конструкцията на вратата и лостов механизъм. Той от своя страна се закрепва към крилото на вратата. Разнообразието от продукти при нас е голямо и в това може да се убеди всеки клиент, стига да посети страниците на нашия сайт. Поради високия професионализъм на специалистите ни, ние отлично знаем кой тип автоматични врати е най-подходящ за всеки отделен случай.

Автоматите за подов монтаж са също популярни автоматични врати, изгодни за клиентите в редица отношения. По своята същност те представляват механизъм, който се поставя под зоната на преминаване. Обикновено това е място, което се намира в близост до остта на закрепване на вратата. Много са предимствата и положителните отличителни черти на тези врати, като няколко от тях изпъкват особено ярко. Това са например големият ъгъл, под който се отварят вратите, както и естетичният външен вид. Впрочем дизайнът на вратите е не по-малко важен, отколкото качественото и безпроблемно функциониране. Ето защо ние се стремим да предлагаме на клиентите си такива врати, които да са едновременно красиви и много надеждни. По този начин продуктите ни се превръщат в най-добрия избор за всяко помещение, което има нужда от автоматична врата. Днес подобен тип врати са неделима част от обзавеждането на много обекти и сгради.

eXTReMe Tracker