Отворени позиции в PN Systems

Компания PN Systems бе създадена с цел да подобри бизнеса и услугите в сферата на дограма, щори, парапети, комарници, алуминиеви конструкции и още други продукти и услуги свързани с дома, двора, офиса и градината.

Поради нарастването на оценката за нас като компания, нарастнаха клиентите продукцията ни и задачите ни. За това имаме все по-голяма нужда от професионалисти в производството, управлението и администрацията.

Ако искате да работите и да се докажате в областта, в която сте най-добри и ако държите на качествената работа, умеете да носите отговорности, както пред компанията, така и пред клиентите, не се колебайте да се свържете с нас. Изключително предимство е опита с клиенти, при нас не се толерира лошо и не професионално отношение към нашите клиенти.

Направи запитване

 • Монтажник дограма

  За желаещите да работят като монтажници на дограма във фирмата трябва да изпълняват две основни изисквания. Цялата работа по поставянето на дограмата трябва да се извършва в екип, а освен това трябва да се правят и профилактични прегледи на врати и прозорци. Кандидатите трябва да имат най-малко тригодишен опит, да имат необходимите познания и способности за екипна работа. Шофьорските умения и моменталното започване на работа са предимства от голямо значение за нас.

  Направи запитване

 • Онлайн маркетинг специалист

  Специалистите по онлайн маркетинга на компанията имат основната отговорност да се грижат за нарастването на популярността на фирмата, както и да разработват качествена реклама в интернет пространството. Активната работа с ИТ специалисти и участието в различни форуми, на които се популяризира фирменото име. Освен това желаещите да заемат тази позиция е необходимо да правят периодични анализи на останалите конкуренти в бранша. Изискванията към кандидатите са умения за работа с Photoshop, отлична компютърна грамотност, добро владеене на английски и оптимизиране на сайтове в търсачки с предимство.

  Направи запитване

 • Офис организатор

  Изготвянето на оферти и подготовката на документация са сред основните задължения на офис организатора. Той поема отговорността и за осъществяването на връзки със служители и клиенти и трябва да умее да работи с бази данни в Интернет. Владеенето на френски на писмено и устно равнище на добро ниво е едно от основните ни изисквания за тази длъжност. Компютърната грамотност, желание за работа в екип и организационните умения също са предимство за кандидатите. Не на последно по важност място е ясното изразяване на български език.

  Направи запитване

Пи Ен Системс е фирма с доказано име и авторитет. Тя се занимава с поставяне и демонтаж на дограма, а така също предлага и кариерна реализация. В този бранш работят голям брой специалисти, които имат дългогодишен опит и практика. Също така обаче има и такива, които тепърва навлизат в бранша и търсят поле, където да приложат своите умения и познания. Кариера в Пи Ен Системс е опция, която дава много предимства и шансове за професионална реализация. Дограмата, парапетите и щорите са все продукти, които имат изключително значение за цялостния комфорт в дома. Ето защо са необходими специалисти, които да бъдат компетентни в сферата на вътрешното обзавеждане. Свободни позиции в Пи Ен Системс има за всички, които искат да станат истински експерти в поставянето и ремонтирането на дограма. Без съмнение това е нещо, което има решаващо значение за създаването на уютна обстановка в дома. Предвид обстоятелството, че специалистите в тази сфера са много и техният брой постоянно нараства, конкуренцията между фирмите е огромна. Затова кариера в Пи Ен Системс е възможност, която не бива да бъде пропускана. Фирмата има всикчки необходими ресурси, благодарение на които да направи от всеки свой работник специалист с доказани умения и качества.

Стартирането на кариери в Пи Ен Системс е чудесна възможност за всички, които искат да развият умения в сферата на поставянето и ремонта на дограма. Тази фирма е с доказано име и авторитет, затова работещите в нея непременно трябва да докажат своите умения и опит, преди да бъдат назначени. Дограмата е продукт, който има решаващо значение за дълготрайния комфорт и уют. При нейното поставяне е необходимо не само да се изберат правилните цветове, но също така и тя да се вписва добре с останалата част от обстановката в дома. За свободни позиции в Пи Ен Системс могат да кандидатстват всички, които имат необходимата висока квалификация и познания, благодарение на които могат да се справят безпроблемно с поставянето на различните модели дограма. Фирмата обаче далеч не се ограничава единствено с монтажа на дограма. Тя предлага чудесни варианти и за щори и парапети в жилището. Това са все продукти, които оказват решаващо влияние за цялостния комфорт и уют. Специалистите във фирмата, които вече са направили кариерна реализация, са с дългогодишен опит и практика. Именно това им помага много във взимането на най-точните и правилни решения, които в пълна степен да оправдаят желанията и очакванията на клиентите. Кариера в Пи Ен Системс е възможност, която дава шансове за успешна реализация.

За успешна кариера в Пи Ен Системс е необходимо кандидатите да притежават редица качества и умения. За поставянето, демонтирането и ремонта на дограма се изискват специфични познания, които не всеки притежава. Следователно успешната кариерна реализиция преминава през голям брой изпитания, по време на които кандидатите убедително трябва да докажат своите квалификация и качества. Само така те ще си гарантират започване на работа и съответно желаната възможност да докажат на практика наученото през годините. Кариери в Пи Ен Системс могат да направят всички, които са високо квалифицирани при поставянето на дограма, щори и парапети, както и при тяхното демонтиране и ремонт. Конкуренцията в този бранш е огромна, което прави наемането на опитни специалисти нелека задача. Много от тях вече работят в някоя от многобройните фирми, където непрекъснато развиват и усъвършенстват своите умения. Свободни позиции в Пи Ен Системс обаче има за всички, които наистина си разбират от работата и са готови винаги при изпълнение на служебните задължения да демонстрират висок професионализъм и умения. Фирмата е отдавна на пазара и многоратно е доказвала, че предлага извършването на качествена и надеждна работа. Работещите в нея специалисти за кратко време са способни да превърнат всяко помещение в дома в уютно място за обитаване.


Най-четено
 • Монтаж на пвц дограма

  Много фирми извършват монтаж на пвц дограма, което е добре за всички клиенти. Преди години предлага...

 • Алуминиева или пвц дограма

  Изборът на подходяща дограма за дома или офиса несъмнено е труден, защото е необходимо тя да се вп...

 • Ремонт на ПВЦ дограма

  Пи Ен Системс е фирма, която освен многобройните услуги предлага и ремонт на пвц дограма. Понякога ...

Къде се намираме

Офис София
Гр. София, ул. Владайска река 10
Е-mail: office@pnsystems.net
Телефон: 02 427 44 22 / 0877 59 16 01

Направете запитване

eXTReMe Tracker